Az Avatar hangjai

  • Írta: billadama
  • 2009. július 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Régóta tudni lehet, hogy James Cameron Avatar című sci-fijéből játék is készül. Most azonban kiderült, hogy híres színészeket hallhatunk majd játék közben.
Régóta tudni lehet, hogy James Cameron Avatar című sci-fijéből játék is készül. Most azonban kiderült, hogy híres színészeket hallhatunk majd játék közben.

Ahogy a filmet, úgy a játékot sem aprózzák el. Olyan sztárok adják majd hangjukat a PS3, X360, PC-s változathoz mint Sigourney Weaver vagy Michelle Rodriguez. Nevük eleve garancia lehet arra, hogy nem hallunk majd csapnivaló párbeszédeket játék közben.


Az Alien-filmek sztárja egy doktornőt szinkronizál majd, míg Rodriguez egy helikopterpilótát szólaltat meg. Természetesen mellettük több nagy név is feltűnik majd. Sajnálatos módon a PSP-s verzió szinkronjairól még nincsen hír, a kézi konzolos változatot nem említik. Reméljük, a kis masinára is hasonlóan jó hangokat találnak.
8.
8.
LtK
meg valószínű , hogy "rejtett" 5. rész van.... gondolkodjatok már... az miért érné meg nekik? gondolom ők se unalomból csinálják, hanem hogy legyen pénz belőle... aztán ott a Selfshadow kommentje, az is teljesen igaz... vagy annyira rejtett a film hogy még senki se látta ?A:SD
7.
7.
drat576
imdb-n sincs fent amúgy és ott minden fent van ami létezik
6.
6.
drat576
szerinted egy 5. részt nem nyomnának moziban és nem ismerné mindenki? a Diszdobozos cuccot meg bazd ki az ablakon ha ennyire "villog" :)
5.
5.
Selfshadow
hehe!!! Nincs Alien 5, a menüben a bonus DVD képét láthatod... szerinted titokban tartottak vagy tudtak volna tartani egy teljes ötödik epizódot?! Meg szerinted miért ment a vita már évek óta, hogy legyen egy ötödik rész vagy ne? Aztán az AVP-k miatt nem lett, de azok sikertelensége miatt most úgy tűnik mégiscsak külön-külön folytatják a filmeket...
3.
3.
drat576
Nekem tök8 kik szinkronizálják a játékot mert az összes Alien-t szinkronosan láttam és a Resident Evil-t is
2.
2.
drat576
Alien-ből 4 van ,ennyi szlussz-passz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...