James Camerons Avatar: The Game

James Cameron legújabb, felettébb fantasztikusnak ígérkező filmje alapján készült játék a UbiSoft gondozásában.

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

2022-re csúszott az Avatar-játék

A bejelentése óta nem sok hírfoszlány érkezett a The Division-csapat által fejlesztett Avatar-játékról, és sajnos a Ubisoft legújabb üzleti jelentése sem árult el sokat a projektről azon felül, hogy 2022-ig nem is érdemes a megjelenésre várnunk.

Mi újság a The Division-csapat Avatar-játékával?

Csicsergős kedvükben voltak az Avatar hivatalos Twitter-csatornáját üzemeltetők, a hétvége folyamán több érdekes hírt is kaptunk tőlük a sorozattal kapcsolatban. Szó esett az új filmről, és a régóta készülő játékváltozatról is.

Avatar-játékot jegyeztetett be a 20th Century Fox

Egy héttel az Alien: Blackoutról szóló hírek után a 20th Century Fox levédette az Avatar: Pandora Rising márkanevet, amit szintén egy videojátékhoz köthetünk. Talán ez lehet a címe az Avatar 2 játékadaptációjának.

Avatar-játékot készít a The Division csapata

Ugyan az Avatar második részének premierje még igencsak odébb van, de a Ubisoft és a Fox Interactive már most bejelentette, hogy a The Division fejlesztőcsapata gőzerővel dolgozik egy Avatar-játékon.

Cameron szerint működhetne egy Avatar MMO

Az Avatar rendezője, James Cameron szerint minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes MMO születhessen a mozifilm alapján és finoman utalt arra is, hogy a játék már tervben van. Két eltérő faj, egy részletekig kidolgozott sci-fi univerzum - mi kellhet még? Naná, hogy a jó időzítés.

AMD: Avatar szintű grafikára képes az új Xbox

Marketingszagú nyilatkozat érkezett az AMD-től, ami a pletykák szerint a következő Xbox grafikus chipjét szállítja majd. Hétfő délután van, most még belefér, ezért essünk túl rajta: a cég szerint az újgenerációs konzol radikális látványjavulást hoz majd, akár Avatar szintű grafikára is képes lehet.

2010 legjobb játékai a magyar eladások alapján

Megérkezett a tavalyi játékeladások összegzése, most kiderül, mit kedveltek a magyar vásárlók 2010 folyamán. Nagy meglepetésekre persze ne számítsatok, itthon is a szokásos slágercímek voltak a legkeresettebb játékok, az új címeknek vért izzadva kellett megküzdeniük az előkelőbb helyekért.

James Cameron trilógiát csinál az Avatarból

A heti betevő filmes hírünk nem maradhat el: tegnap hivatalossá vált, hogy James Cameron következő két filmje az Avatar két folytatása lesz, melyeket egymás után egy évvel, 2014-ben és 2015-ben szeretne megjelentetni. A Fox a legfontosabb stúdióprojektnek tartja a filmeket.

Az élen nyitott itthon az F1 2010

Szeretjük az őszt, hiszen ilyenkor alapos vérfrissítésen esnek a heti toplisták. Lassacskán megérkeznek az aktuális Call of Duty-, World of Warcraft- és FIFA-játékok, addig pedig az új slágercímek kényeztetik a játékosokat. Két héttel ezelőtt az F1 2010 volt a nagy kedvenc.