Egy modder elkészítette az Xbox 1 slim változatát

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 17.
  • Letöltés
Link másolása
Míg a világ a Playstation 3 vékony változatáról beszél, addig egy modder elkészítette a régi Xbox ilyen változatát, amely gyönyörűen néz ki az eredetihez képest.
Míg a világ a Playstation 3 vékony változatáról beszél, addig egy modder elkészítette a régi Xbox ilyen változatát, amely gyönyörűen néz ki az eredetihez képest.

Ugrás a galériához


A Microsoft már jó ideje leállt a régi, klasszikus Xbox gyártásával, ám sokak számára még ma is sokat jelent az a konzol. Egy unatkozó modder, aki a Bandit5317 nevet viseli, elkészítette a vékony változatot, amely sokkal szebben mutat, mint az eredeti, s egészen kis mérettel rendelkezik. Sajnos ez már nem kerül bolti forgalomba, de egy igazán szép munka, csak az a kár, hogy nem az Xbox Classic idejében állt elő egy ilyen ötlettel.
32.
32.
Pukhi-zik
Ez neked gyönyörü? Ez egy rakás szar. A vilagon semmi köze az eredetihez.. Egyszerüen semmilyen..
31.
31.
Shadowman
Háát nekem sem teccik!!A régi spkkal jobban néz ki!!Arra csak ránéz az ember és látja benne hogy ez biztos geci erős gép!!A másikra ránéz és gondolja hogy ez meg mien piaci összerakott fos??Egyébként nekem van birtokomba classic box és a mai napig hibátlanul megy!!Pedig nem mai darab!!És iszonyatosan sajnálom hogy nem fejlesztenek rá!!Pedik mai napig bírná,mint a ps2!!Sőt még erősebb is mint a ps2!!Mielőtt leszóltok ezért az utsó beszólásért volt ps2-m is!!!És a boxnak sokkal jobb a grafja mint a ps2-ek!!!Na peace!!!
30.
30.
zsizsi
háááááááát fuj. ez tényleg csak egy doboz. a régi legalább erőt sugall. de ez csak egy fekete doboz
29.
29.
Mathia$
Nekem nem tetszik, túl egyszerű és persze a dvd olvasó kéne bele,

ám szép tőle hogy elkészítette.
28.
28.
Tressy
Minek bele dvd olvasó csak a helyet foglalja... megy minden hddról, ami kell az feltölti lanon keresztül.Kellene nekem is ilyen faxa kis gép.Usb azért van benne hogy lehessen netezni is vele igy gyak set top box lett belöle amivel lehet netezni játszani filmet nézni stb
27.
27.
demon68
egy dvd olvasó nem ártott volna bele, így semmire se jó
26.
26.
F-14Tomcat
Szóval aki többet akar tudni eme szerkezetröl nézen el ide:



http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&x=ne&y=4374
25.
25.
bledzer
ouupssz.. ez szép. Anyu véletlen forro programba mosta a boxot és összement
24.
24.
Mortician
25: nézd meg a képet, te látsz bármelyiken is bármit, ami csak utalna arra, hogy működik is? se egy gomb, se egy lemeztár csak két USB... persze megeshet, hogy nincs igazam, de én ezt látom...
23.
23.
laca009
jahh télleg és nem Xbox 1 hanem X-Box Classic ma már igy kell nevezni...
22.
22.
laca009
xD lol a gép gondolom felültöltős és a bekapcsolás és kikapcs meg a ilyesmi meg a tetejének felnyitása látszólag egy gombal megy a be és ki az hosszabb nyomással és a felnyitás egy kisebb nyomással lehet de szerintem van az oldalán vagy valahol egy másik bekapcs gomb és az elején csak kioldja és felnyillik.. de hova rakják a merevlemezt?
21.
21.
Neo1989
17 minek csináltak volna uj konzolt ha sz.r-t se ér ?
20.
20.
Ghost
DarkSoul nyert. Egy régebbi hír, ha visszakerestek megtaláljátok. Egy illető rendelt egy használt boxot e-bayről, és mikor kibontotta a dobozt, akkor egy hússzagú, használt nadrág volt benne, mert aki küldte, egy kicsit spórolt a csomagolással :)
18.
18.
air 2
20 Kibontotta a box-ot, és össze hugyozta magát az örömtől
16.
16.
air 2
17 Csak van benne egy notebook dvd meghajtó
16.
16.
trialboj
az az osszehugyozott nadrag mi a gennyt keres a galeriaban a box mellett?



valami celzas?
15.
15.
Mortician
15: ezt egy modder csinálta szabadidejében nem az MS, de ha megnézed a gép kb használhatatlan... látszólag van rajta két USB és ennyi... hova teszed pl. a lemezt?
14.
14.
Kyuubi
Csak kicsit lett szebb és elegánsabb az eredetinél xD
13.
13.
Neo1989
hát ez tényleg jó csak annyi van h mért kellet ezzel annyi várni és a gond az h nem adnak már ki rá gamet de ettől még jó :)
12.
12.
bzsp
nagyon jól néz ki, teccik..
11.
11.
princeps27
5: nem tudom lehet ha kissebbe raknák bele azt a sok cuccot nagyon forró lenne az első X360 oknál volt olyan probléma hogy megolvad a belső de azért csak hajrá kell az x360 árcsökkenés is XD
10.
10.
Mortician
csak nekem tűniki úgy, hogy ebbe még lemezt se lehet rakni?
9.
9.
MadDragon
Kicsinek jóval kisebb, de szerintem nem szép.
8.
8.
koffein
8: térbeli négyzet, mert hát ez se nem téglalap, se nem kocka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...