GamesCom 09: Új NFS Shift látnivalók

  • Írta: ATi0021
  • 2009. augusztus 19.
  • Hír
Link másolása
Akik esetleg lemaradtak volna az EA fergeteges GamesCom bemutatójáról, azoknak itt a legújabb Need for Speed: Shift videó, egyenesen a hivatalos NFS blogról!
Akik esetleg lemaradtak volna az EA fergeteges GamesCom bemutatójáról, azoknak itt a legújabb Need for Speed: Shift videó, egyenesen a hivatalos NFS blogról!


Ezúttal a játék indításakor látható bevezető videót tekinthetjük meg, mely mellé néhány új kép is érkezett. Előbbit a bekezdés elején tessék keresni, míg a képeket máris prezentáljuk nektek:

Ugrás a galériához

24.
24.
Takuma Sato
#24: A legelsö NFS, amivel találkoztam az a Hot Pursuit volt. Naon király volt. De csak a havernál nyomtam, és nem volt rá lehetöségem teljessen végig vinni.

Amugy meg csak azért van csak meg a Hot pursuit 2-től az NFS széria, mert az a legelsö rész amit kiadtak PS2-re. Szal nem látom értelmét, hogy vegyek PS1-t(holott van, csak ratyi az olvasófeje), és végig vigyem az összes részt.

De ha TE mondod, hogy ilyen volt az elsö részei akkor hiszek neked.

De nézd el nekem az elfogultságomat, hisz a többi részével nem naon gémeltem. De anyi szent, hogy a már emlitett részek tetszenek a legjobban, de azért a Most Wanted ill. a Carbon sem elhanyagolható részek.

Egyébként nem vitázni akartam, vagy akárkinek a lelki világát össze rombolni, csak a személyes váéleményemet irtam le.
23.
23.
maxxtro
én nagyon várom a Forza 3-al együtt :P
22.
22.
Naridar
Azért amit a GRiD-ből hiányoltunk (főképp tuning meg utcai autó-válszték), ebből bőven fogunk most kapni. Remélem jó lesz.
20.
20.
ZsoXa
17 akkor szerezd meg inkább az nfs Hp2 előtti részeket is és akk rájössz h mi az nfs... csak mert az undergroundok meg a carbon azok halálos iramban (film) koppintások
20.
20.
Mathia$
Én az összes NFS-t szeretem kivéve a carbont.

Ez is nagyon jó lesz!
19.
19.
Game Fan
Elnézve ezeket a videókat teljesen iolyan érzésem van mintha a Race Driver:GRID-el játszanék szerintem ez asz egész Shift egy koppintott Grid lesz némi tuningal vagy akár fogalmazhatunk úgy is hogy egy Pro Street "feljavított" változat!! Mellesleg szép meg minden de szerintem nem lesz a régi NFS hangulat!

22: Úgy legyen :D
18.
18.
ngage
ÁÁÁÁ már várom pc-re, kibaszot jó lesz, és ha meglesz: a REVENTÓNT szarrá tuningolom :)..........

17: énszerintem is az underground 2 volt a legjobb, ha ráérek kicsit mindig játszok vele nem lehet megunni. Remélem a következő nfs az underground 3 lesz.
17.
17.
bbazsi1994
és mi lenne ha a következőbe minden lenne ? mehetnél összevissza,agyon tuningolhatnád a verdád és az utcai versenyek mellet hasonlo zártkörü versenyeken is indulhatnál gép kategoriák szerint :)
16.
16.
gel00
Tetszik hogy végre hozzányúltak a gyökerekhez, ami a tájat illeti. A grid irányvonal is jó ötlet. Az ötletek eddig is jók voltak, de az Nfs mindig a hangulaton bukott el. Eddig a srácok jobban értettek a marketinghez mint a játékkészítéshez :-D!
15.
15.
Malackutya
17: Teljesen egyet értek veled! NFS U. Feeling kell az embereknek! Neon,hangcuccok,száguldás,szabad kóborlás,ellenfelek spontán kihívása. Persze ez is belefér. De remélem a következő részben visszatérnek az Underground sorozathoz. Számomra azok voltak az igazi nfs-ek. Mivel az underground első részével játszottam először. Nagyon nagy hangulata volt. És szerintem még egy underground beleférne a szériába. Persze nem vagyok piackutató,de érzem hogy ütne. Ha rendesen összepakolnák.
14.
14.
PACALT007
azon kívül a h a Grid et ilyen sokáig tartott lemásolniuk remélem vmi újítást is tesznek bele...
13.
13.
Takuma Sato
Hát nem is tudom.

Jaja értem hogy egy kicsit másfelé akarnak orientálodni a fejlesztők. Avval a jelmondattal, hogy igen ök már letettek valamit az asztalra.

De könyörgöm hol marad azaz élvezet mikor a verseny után egy kis szabad koborlásban felfedezed a várost?

Minden porcikáját megismerve egy-egy tökéletes futam reményében?

Hol marad az a rengeteg tuningoás? A sötétség fantomjaként lecsapva a tudatlan áldozatokra?

Anyi meg anyi ilyen stilusu autos gém van már a piacon. Persze egy két dolgban biztossan felül mulja honfitársait.

De kérdem én az Undegroun 2 idejében meik volt az a játék ameik feltudta volna venni vele a harcot? Mert biztos, hogy egyetlen egy olyan gém sincs. Aham persze igaz most hogy mondjátok ujitásokra szükség van. De anyira lelaposodott a szinvonala, hogy egy csomo más gémmel versenyeznie kell a képzeletbeli tronért.

De természetessen nem csak ocsárolni akarom a gémet, merthát megnézzük a vidik alapján tényleg naon jónak tünik. Ha nem vesszük figyelembe a hires a 3 kis szocskát a Shift elött(gyengébbek kedvért: Need for Speed).

Természetessen meglessz, és kifogom probálni. Pusztán csak elvböl már, ha idáig minden része megvan a Hot Pursuit 2 óta.De nem füzök hozzá valami nagy reményeket.
12.
12.
jeti93
Jókor küldted be a hírt.

Azt hiszem kész a játék! Remélem a Demo nem 2-3 héttel a kiadás után jelenik meg, mert akkor inkább lewarezolom a játékot, és ha tetszik, akkor megveszem. A multi miatt.
11.
11.
klemid
Karaj! Nekem állatira tetszik! Nekem az eddigi NFS-el sem volt bajom. Annyi, hogy nem hozták azt a színvonalat amit a többi. Atól függetlenül nagyon is játszható volt. A GT5 mellett fog azthiszem villogni! :D
10.
10.
drat576
10, szerintem tök fölösleges
9.
9.
drat576
a trailer nem rossz, a játék meg, hogy milyen valójában egy másik dolog, szerencsére lesz demó, így nem kell senkinek se zsákbamacskát vennie majd
6.
6.
Giga0509
Nekem még mindig nem tetszik :/
5.
5.
Giga0509
4.
4.
Daks
lö malőr, ahogy a francia mondaná. és immáron kész a hír is :)
3.
3.
bete32
De ha nincs befejezve akkor ez meg, hogy kerül ide? :D
1.
1.
klemid
1: Nincs még befejezve gondolom.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...