GamesCom 2009

A világ legnagyobb játékkiállításának, a lipcsei Games Conventionnek a reinkarnációja a GAMESCom, amely Kölnben kerül megrendezésre.

GamesCom 09: A kiállítás legszebb booth lányai

Nincs játékkiállítás csajfotók nélkül. Noha a múlt heti kölni GamesCom ebben a tekintetben nagyon csendesen telt, most pótoljuk a hiányosságokat!

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!

GamesCom 09: Új játékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja a folyamatban lévő játékok mellett egy teljesen újon is dolgozik, amelyet egyelőre nem kíván bejelenteni.

GamesCom 09: A harmadik videócsokor

Soron következő összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint az Order of War, a Pro Evolution Soccer, a Tony Hawk: Ride vagy a Dante's Inferno.

GamesCom 09: FF XIV - lesz X360-ra, csak később

Az Xbox Live adatvédelmi politikája különbözik az internetétől, ezért nem lesz egy ideig Xbox 360-ra Final Fantasy XIV - mondta Hiromichi Tanaka, a játék producere.

GamesCom 09: Ilyen lesz a második Nanosuit

A Crytek munkatársai a GamesCom-on bemutatták, hogy milyen is lesz a második Nanosuit, ha végre bolti forgalomba kerül a Crysis második epizódja.

GamesCom 09: Ezio ismét akcióba lendül

Ismét mozgásba lendült Ezio, s halálosabb mint valaha. A videó a már látott pályát mutatja be, kissé más megközelítésből, más cselekményekkel.

GamesCom 09: Nem lesz PS2 kompatibilis a PS3

A Sony munkatársa, John Koller bejelentette, hogy nem lesz több Playstation 2 kompatibilis újgenerációs masina, sem a vékonyabb, sem pedig a régebbi változatból.

GamesCom 09: 13 nyelven a Heavy Rain

A sokak által nagyon várt játéknál nem csak a grafikára, és a történetre figyeltek oda a fejlesztők. Választható nyelvből is tizenhármat zsúfoltak bele.

GamesCom 09: A második videócsokor

Megérkezett a második videócsokor, amelyben megcsodálható a Final Fantasy XIV Online, Starcraft 2, God of War 3, Risen, Guild Wars 2 és a RUSE.