GamesCom 09: Novemberben érkezik a Blur

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bizarre Creation által fejlesztett autós játék pontos megjelenési dátumát tudhattuk meg, amely nem más, mint november 3-a Amerikában és 6-a Európában.
A Bizarre Creation által fejlesztett autós játék pontos megjelenési dátumát tudhattuk meg, amely nem más, mint november 3-a Amerikában és 6-a Európában.


Az Activision adja ki a játékot, amely megreformálja az autós műfajt, köszönhetően a megannyi lehetőségnek, csapdáknak és adrenalinnak, amely a játékosokat fogadja. A GamesCom 09 alkalmával kiderült, hogy a megjelenés november 6-án esedékes Európában.
7.
7.
Ghost
6.
6.
BTi
de en emlexem a ReVolt ra :D kis RC autokkal kellet " zuzni " a kertekbe meg a kosarlabda illetve mas targyak mellet :D
5.
5.
trialboj
Hat ez a jatek akar, erdekes is lehe tett volna, ha hamarabb jon ki, volt egy hasonlo jatek, gondolom senki nem emlekszik ra Re-Volt, kis jatekautoval kellett versenyezni, a felnott vilagban.
4.
4.
BTi
en se ertem h akkor mar miert nem egy PGR 5 ...dehat most a microsoft inkabb a Forza 3 al foglalkozik...remeljuk az nagyon jo lesz :)
3.
3.
hakydakillah
Hát nem tudom... A videokat nézve, bonyolult felépitésű pályán nyomatod a köröket, szakaszonként vannak upgrade-k, mint pl. pajzs, javitás... Nem hinném, h túl nagy sikere lesz.

De bizok a csapatban, mert a PGR4 a kedvenc autós játékom, nálam ver szinte mindent - GT, Forza, NFS, Burnout... Mindenki, aki játszotta dicséri, és senki se érti, hogy az ilyen Blur projekt helyett, miért nem a PGR-t folytatták.
2.
2.
Takuma Sato
Örömmel hallom a hirt. Már sok jót hallotam róla. Biztos megfogja érni a pénzét
1.
1.
BTi
a Bizarre ban nem igazan csalodtam meg :P

ami jo autos jatek volt tolle az a PGR ...az eleg jo volt ...remeljuk a BLUR is lessz olyan jo :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...