GamesCom 09: Új játékon dolgozik Hideo Kojima

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja a folyamatban lévő játékok mellett egy teljesen újon is dolgozik, amelyet egyelőre nem kíván bejelenteni.
Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja a folyamatban lévő játékok mellett egy teljesen újon is dolgozik, amelyet egyelőre nem kíván bejelenteni.


Kojima jelenleg a Metal Gear Solid: Peace Walker, a Metal Gear Solid: Rising és a Castlevania: Lords of Shadow játékokon dolgozik, ám van egy titkos projektje is. Elmondása szerint az a játék egy teljesen új cím lesz, amely ismét nagy durranásnak készül. Részleteket nem volt hajlandó elárulni, csak annyit, hogy még hosszú ideig szeretné készíteni, hogy az általa elvárt minőséget kapjuk.
7.
7.
én nem bánom ha vki csinál új játékokat is, nem csak a folytatásokat hegeszti.

tetszik vagy sem, nem lehet örökké folytatásokon élni, az előbb-utóbb a minőség rovására megy bármilyen prof is a készítő.
6.
6.
Mathia$
Ez megőrült vagy mi?

Nem is érdekel csak áradjanak a kojima játékok! MGS!!!
5.
5.
vuliem
3: egyetértek. Én az eddig felfedett címek közül a Castlevania-t várom leginkább.
4.
4.
seci92
3.
3.
bzsp
ajánlom h boxra is jöjjön:D biztos jó lesz...
1.
1.
HomoLudens
Haha az MGS4 után ő panaszkodik hogy nagyon kifáradt. a főnökei mondták hogy nyugodtan menjen egy év szabira vagy csinálgason egy kisebb játékot erre most elkz négy kemény játékkal foglalkozni... hát jó munkához idő kell az eddig se volt neki sok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...