BlizzCon 2009: Újra mozgásban a Cataclysm

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Úton a harmadik World of Warcraft kiegészítő, a Blizzard pedig nem átall látnivalókkal elhalmozni minket - a minap két új videó érkezett, érdemes megnézni őket!
Úton a harmadik World of Warcraft kiegészítő, a Blizzard pedig nem átall látnivalókkal elhalmozni minket - a minap két új videó érkezett, érdemes megnézni őket!



A fenti videóban a Gilneas nevű városkát, míg az alábbiban a barátságosnak éppen nem nevezhető Lost Isles-t vehetjük szemügyre. A Cataclysm számos újdonsággal várja a rajongókat, így többek között két új játszható fajjal, kitolt szinthatárral és új fejlődési rendszerrel. Megjelenni természetesen nem ma fog, de bízzunk benne, hogy nem kell sokat várnunk rá!

16.
16.
bledzer
szegény fölött eljárt az idő, már egy ideje nem fizettem elő rá, pontosan azóta, hogy megláttam pár perc Aion gameplayt azóta oda gyüjtök. Ha valamit azzal a gammával a végén nem szurnak el akkor lehet hogy pár év alatt megtórpedózza a 11milliós wow tábort.
15.
15.
FeroxX
még van aki játszik ezzel ?
14.
14.
norbYY
na xdtuning te tleg nemvagy kocka...xd

am wowarmory.hu Turley ás van pár ismerősöm origiről-.-
13.
13.
Turley
12.
12.
xdtuning
Jólesz jólesz jöjjön minnél hamarabb :D:D megveszem felrakom és game :D:D WoW 4 ewa (nem vagyok kocka) :D:D
11.
11.
Turley
10:érdekes mód nálunk már rég van 1-2 uj instás full geares ember,nemtudom ezt honnan vetted.wowheroes,fs,armory nézegesd
10.
10.
norbYY
sztem korai még tervezgetni mert el se telt 1 év hogy a lich king megjelent már kijelentik ezt....még nincs is fullos karakter a blizz szerókon m(az uj szettekböl).. mégpedig ez új dungedonokról is ír..
9.
9.
Spider925
EDIT: ha tudsz egy kicsit angolul sok mindent megtudhatsz innen http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/faq/
8.
8.
Spider925
#7 lesznek új részek, de többnyire megváltozik Azeroth. a fővárosokról nem sok mindent tudok, olvastam olyan pletykát,hogy orgrimmar megsemmisül, de azóta meg olyat olvastam,hogy átépítik v mi a szösz, meg hogy közvetlenül azsharahoz fog csatlakozni (goblinok miatt)
7.
7.
HATRED
nekem az új allis frakció tetszik baszottul az a farkasemberes cuccos amúgy akkor most nem lesz új játszható rész hanem egész kurva azerothot megváltoztatják?? én nagyon de nagyon de nagyon nem örülök ennek pl dun morugh ból csinálnak lávás faszságot... rem azért a fővárosok megmaradnak rendesen

6.
6.
Dinosaur
5.
5.
Alexgame
4# Ööö... az elveszett szigetek (lost isles) nem STV, ez egy szigetcsoport Azeroth közepén a tengeren. A goblinok ide jutottak a katasztrófa után ahol is az alli és a horda tengeri csatája miatt hajótöröttek lettek.
4.
4.
SzilagyiGabor
ez Stranglethorn Vale, hogy megváltozott...
3.
3.
Alexgame
ja én is ezt akartam mondani :D
2.
2.
laca009
ez már tegnap is látható volt -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...