World of Warcraft: Cataclysm MAC, PC

A World of Warcraft harmadik kiegészítője, amelyben egész Azeroth megváltozik... örökre.
1703070000

Ezekre számíthatunk 2024-ben a WoW-tól és WoW Classic-tól

Nem kell aggódni, jövőre sem maradunk WoW-tartalom nélkül, és most a Blizzard meg is osztotta, hogy milyen tervekkel állt elő 2024-re. A nagyobb lélegzetvételű The War Within előtt még számíthatunk pár jóságra.
1699772400

Távozik a Blizzard elsőszámú művésze, Samwise Didier

Többek közt a Warcraft, a Diablo és a StarCraft örökzöld művészi stílusát köszönhetjük Samwise Didiernek, aki 32 év után leteszi az ecsetjét. Egy biztos: a Blizzard játékai sosem lehettek volna ilyen megnyerően karakteresek Didier nélkül.
1671202800

Visszatért a Blizzardhoz Chris Metzen, a Warcraft-univerzum atyja

Chris Metzen hat évvel ezelőtt hagyta el a játékipart, de úgy tűnik, élete egyik legnagyobb műve mégis visszahívta őt. A Warcraft-univerzum kiötlője kreatív tanácsadóként csatlakozott újra a Blizzard csapatához.
1663342416

A Blizzard már a World of Warcraft: Cataclysm Classicról kérdezi a játékosokat

Még meg sem jelent a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic, a Blizzard már arról kérdezi a játékosokat, mit szólnának a Cataclysm Classichoz.
1659546420

Három évig készült titokban a mobilos World of Warcraft, de végül törölték a projektet

Lapértesülések szerint a Blizzard és a NetEase három évig dolgozott a World of Warcraft mobilos változatán, nemrég azonban kölcsönösen kifaroltak a projekt mögül.
1650387300

World of Warcraft - a következő kiegészítővel beköszönt a sárkányok új kora

A Blizzard leleplezte a World of Warcraft új kiegészítőjét, a Dragonflightot. Nemcsak a sárkányok kerülnek ismét középpontba a Cataclysm óta először, de mi magunk is csinálhatunk majd sárkányszerű karaktereket.
1649838300

World of Warcraft - nagy leleplezés a jövő héten

Rengeteg pletyka szállingózik mostanában a World of Warcraft új kiegészítője kapcsán, a jövő héten azonban véget érnek a találgatások. Megvan, hogy mikor leplezik le az MMORPG következő nagy expanzióját.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1572629420

Itt nézheted vissza a BlizzCon bejelentéseit!

Az egész hétvégét az idei BlizzCon fogja uralni, de az igazán nagy bejelentésekre a ma esti nyitóceremónia után kerül majd sor. Izgalmakból pedig várhatóan nem lesz hiány, így érdemes lesz velünk tartanotok.
1571814017

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.