Szünetelnek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Már az E3-on sem találkozhattunk vele, a kölni GamesCom-on pedig azt mondták a készítők, hogy egyelőre szünetelnek a várva-várt folytatás munkálatai.
Már az E3-on sem találkozhattunk vele, a kölni GamesCom-on pedig azt mondták a készítők, hogy egyelőre szünetelnek a várva-várt folytatás munkálatai.



Az információt a Gamesyde egyik munkatársa szállította, aki személyesen járt utána, hogy miért ilyen nagy a csend a játék körül. Noha az első rész nagyon jó játék volt, a boltokban csúfosan megbukott, így sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán lesz folytatás. A második részt végül tavaly mutatták be, akkor is csupán egy rövid előzetes erejéig, s azóta nem sokat hallottunk felőle - a mostani szünet egyenesen megijeszt bennünket, remélhetőleg nem a végleges leállítással fejeződik be a projekt pályafutása!
10.
10.
peterpal7
8: Azért írtam hogy tudtam :D
9.
9.
Takuma Sato
Hát most tökre depresszios lettem.

Magamba zuhantam, és mellé estem.

De remélhetöleg nem fogják abba hagyni a fejlesztéseket naon rossz lenne.
8.
8.
LiMiT
7: Naná. Ha lenne beleszólásom eltöröltetném az összes többi Ubisoftos gammát, csak azért hogy a BG&E 2 előbb kész legyen!! :'( Tudod hogy élek halok érte. :)
7.
7.
peterpal7
Kár, remélem folytatják... valahogy lreztem hogy LiMiT lesz az első. :)
6.
6.
jeti93
Egyik kedvenc játékom az 1, remélem nemsokára folytatják. (Amúgy én a reklámkampány ellenére megvettem.) Szerintem az új PoP 2 és az AC 2 miatt szünetel, mert mind a 3 játékot a Ubisoft Montréal készíti, és azért egyszerre 3 játékot nehéz megcsinálni.
5.
5.
drat576
Az első rész nagyon hangulatos volt, mégse toltam végig, így utólag kicsit bánom :(
4.
4.
Iwashi
Bezzeg a Rabbids Go Home-ot meg nyomatják rendesen (nem azt mondom, hogy az rossz lenne, de azért egy bg&e még mindig nagyobb cím)... pff... Csak nehogy itt Ilyen DNF-szerű dolgok történjenek. Egy ideig jegelik, aztán folytatják, megiont jegelik, és így fog ez menni 12 évig...
3.
3.
BADTrane
Ez a Ubi hibája, mert a BG&E1-nél szar volt a reklám kampány, minden erejüket a PoP-ra meg az SC-re pazarolták =( Nem mondom hogy azok nem jók mert azok csak hát a BG&E naon egyedi lett szerintem és naon jól eltalálták.



Én is bizok benne hogy egyszer kikerül, de szerintem olyan jó folytatást ugyse tudnának csinálni a BG&E-hez.
2.
2.
mephi
Na ez tényleg rossz hír, sajnálom ezt a játékot, nagyon megcibálta már a sors. Az egyik kedvencem volt anno, az ötletessége miatt. Bízok benne, hogy azért valamikor csak megjelenik.
1.
1.
LiMiT
Nanemáááá :@ Miért pont ez??!! :'( Nem fair...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...