Beyond Good & Evil 2

Megkezdődtek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai. A tervezési fázisban lévő projekt eredetije az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt.

Bajok a Beyond Good and Evil 2 fejlesztőinél

Már a francia munkaügyi hatóságok is vizsgálódnak a Ubisoft Montpellier csapatánál, hiszen egyre több dolgozó panaszkodik kiégésre, rengetegen vettek ki betegszabadságot és a vezető is távozott.

Igen, továbbra is készül a Beyond Good & Evil 2

Miután a Ubisoft elkaszált három félkész játékprojektet a közelmúltban, okkal vetül fel a kérdés: mi a helyzet a Beyond Good & Evil 2-vel? A franciák szerint még mindig készül az régóta fejlesztési pokolban ragadt játék.

Megdöntötte a Beyond Good & Evil 2 a Duke Nukem Forever rekordját

Már nem a Duke Nukem Foreveré a leghosszabb fejlesztési időt magáének tudó projekt, az elmúlt hónapokban ugyanis a Beyond Good & Evil 2 megdöntötte a rekordját.

Még mindig dolgoznak a Beyond Good & Evil 2-n, új vezető írót kapott a játék

Sokan azt hitték, hogy a Beyond Good & Evil 2-t szép csendben elkaszálta a Ubisoft, erről viszont szó sincs. Épp most kapott új vezető írót a játék.

Külsős tesztfázisba léphet a Beyond Good & Evil 2

A Beyond Good & Evil 2 rég nem hallatott érdemben magáról, és most is csak Tom Henderson ipari forrásaira támaszkodva írhatunk róla. De ha minden igaz, akkor a Ubisoft hamarosan megkezdi a külsős tesztelők bevonását.

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.

Komoly bajban a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése

Tom Henderson a Twitteren számolt be róla, hogy meglehetősen reménytelen kilátásai vannak az évek óta fejlesztett Beyond Good & Evil-folytatásnak, amit valószínűleg hamarosan hivatalosan is elkaszálnak.

A Beyond Good & Evil is Netflixre látogat

A Netflix nagyon összehaverkodhatott a Ubisofttal, mert a Splinter Cell-anime mellett egy Beyond Good & Evil-filmmel is kibővítik a streamingszolgáltatásukat. A rendezői székben a Pikachu, a detektív direktora foglal majd helyet.

Szeptemberben vetítik a második Ubisoft Forwardot

Sok játékot tartogat a Ubisoft a tarsolyában a következő konzolgenerációra, egészen meglepő volt tehát, hogy egy relatíve vérszegény összképpel zárták a Ubisoft Forward streamjét. Aggodalomra semmi ok: szeptemberben jön a duplázás.

Öt AAA-játékkal tervez 2021 áprilisáig a Ubisoft

A legújabb pénzügyi jelentésében arról számolt be a Ubisoft, hogy öt AAA-játékkal tervez a következő pénzügyi évre. Hármat már elcsúsztattak tavalyról, azok viszonylag biztosak, és azt is elmondták, mi nem várható még egy évig.