Véget ért a Hot Coffee botrány

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Véget érni látszik a négy éve tartó, úgynevezett Hot Coffee botrány, miután a minap a Take-Two húszmillió dolláros kártérítés fizetésébe egyezett bele.
Véget érni látszik a négy éve tartó, úgynevezett Hot Coffee botrány, miután a minap a Take-Two húszmillió dolláros kártérítés fizetésébe egyezett bele.



A botrány 2005-ben robbant ki a Grand Theft Auto: San Andreas PC-s verziója kapcsán, miután nyilvánosságra került a Hot Coffee névre hallgató modifikáció. A sorozatban először feltűnő barátnős rész némileg cifrább részei hivatalosan nem szerepeltek a játékban, azonban mint kiderült, a keményebb jeleneteket sem távolították el a játékból, csupán letiltották őket. A Hot Coffee ezt a kódot varázsolta elő sokak megbotránkozására: egy sor szervezet és magánszemély perelte be a játékot kiadó Take-Twot, aki a napokban 20 millió dolláros kártérítés és további 15 milliós, biztosítók által térítendő tétel fizetésébe egyezett bele.
28.
28.
pier33
Szeritem hülyeség volt kitalálni és volt egy haverom és valahonnan letöltötte és volt benne 1-2 trójai faló vírus.úgy hogy ne töltsétek le

27.
27.
CJgabor
Egyébként is: fizetnek, na és? a mod épp úgy megmarad, ezzel csak egy rakat pénzt zsbeltek be a Taketwo-tól.
26.
26.
CJgabor
aranyos kép :) de a VIDEA.hu-n meg a hasonlókon lévő videók (amikre szintén van korhatár) viszont jó hogy vannak, vagy mi? Ez egyébként is egy szar grafikájú mod, de sok olyan játék létezik amit rendes grafikával erre a 'célra' fejlesztettek ki, szóval tényleg nem értem h most ez olyan nagy botrány... sok ilyen van és nem csak játékban. -.- Tényleg nemértem a Take2-t, minek kellett fizetnie ha a gamma korhatáros
25.
25.
kriszdrum
Én az előttem író emberrel értek egyet. Mert a játék tényleg korhatáros . Szóval jogtalanul pereltek a köcsögök.Nem tom hogy a TAKE-TWO ILYEN HÜLYE hogy ég ki is fizetik nekeik.
24.
24.
hkjanos
18-as korhatár van a játékra. Tehát akár japán kakapornó is mehetne benne, a kedves anyukák és apukák nem szólhatnának semmit, kivéve talán azt, hogy mekkora idióták is, hogy a játékot a gyereknek megvették/engedték, hogy játsszon vele. Nem értem, miért fizetnek. Komolyan.
23.
23.
Dagobert_bácsi
akkor jól jött nekik ez a 35000000$-os kártérítés, de hát ha van miből!



átszámítva: 7840000000!
22.
22.
demon68
ez a pénz már rég visszajött az ingyenreklámból amit a botrány csinált.
21.
21.
Game 0ver
Nézd meg inkább a nő fejét. Kiszel tündike szebb nála najó az talán nem
20.
20.
bledzer
Egy pennyt sem adtam volna, max egy egy töltényt a fejükbe.. de rühellem a jogvédőket meg az ilyen erénycsőszöket... dunába velük. ha nem tetszik amit látnak akkor ne moddoljanakXD
19.
19.
zgreen
adtam volna nagy kerek lof...t a seg..be XD
18.
18.
westZsolt
16.
16.
Raam989
A poligon-tangán keresztül, ráadásul ferde szögben?
15.
15.
szambotomi
15: biztos a sliccén kidugta a poligon-pélót, és úgy hatolt be ;-D
14.
14.
Raam989
De ha még élethűen lenne is ábrázolva a péló, meg punci, akkor azt mondom kiborulhat bárki... de ettől a pixelhalmaztól... ráadásul ruha is van rajtuk...
13.
13.
Brundle
Nem ertem minek ilyeneket jatekba tenni..ez mire jo de komolyan?Akit ez erdekel az vegyen ki egy pornofilmet,amugy is ilyen minosegben ez tok folosleges.. :)

Poenbol rakhattak bele,gondolom ez a poen megert nekik 20 milliot. :P En nem sajnalom oket,ennyi eszuk van..
12.
12.
huszti
am én azt sem értem, miért kell ennyire védeni az embereket a szextől. Egy 16 éves, sőt már egy 13 éves is tudja, hogy mi hogy mikor, ez az emberi élet rendje, enélkül nem tudnánk fent maradni. ez olyan, mintha minden játékból kitiltanák a vizet, vagy a napot.
11.
11.
nomcsa
mármint ilyen játékkal :)
10.
10.
nomcsa
a 18+ az 18+ mint egy pornófilm vagy akármi..azért a normális emberek nem perelnek ilyenért,inkább az ilyen 10 éves kis szaros aki kikönyörgi anyucitól a játékot akinek fingja sincs hogy mi ez csak azt tudja,hogy kell a csemetének azt egyszer anyuka meglátja ezt az elövigyázatlansága miatt (18 plusszos karika bal alul) és nem a gyerektöl vonja el elöször,hanem elkezdi támadni a kiadót..kb.igy tudnám elképzelni,nagyon nagyon sok kis hülyét láttam akik ilyenekkel gizdulnak.
9.
9.
zola2000
Hát azért jópár felnőtt ember van, aki nem akar olyan durvát látni, ami 18+os durvaságú azt nem veszi meg, ez esetben tényleg károsultak.
7.
7.
dzsiádzsó
Egy nagyon fontos kérdés:



KI A KÁROSULT, KI KAPJA A MILKÁKAT?



Mer sztm nem userek, akik amúgy eleve 18+ lehettek csak ;) a játék besorolása alapján :D



(mért érzem úgy a gyökér jogvédö aktivisták, akiknek gyerekét a tv neveli, fgoja kapni, hogy aztán mehessen megint ripacskodni a fiam tv miatt hülye, nem azért mert most se otthon pofozom...)
6.
6.
Mathia$
5: a hírben benne van hogy mi volt a baj, mellesleg egy 3d-s gta se jött ki 18alatt (utánanéztem) mert még ott az "erőszak" is.
5.
5.
hunlord
Elvileg az volt a baj, hogy 16+-os volt a játék, amikor kiadták.
3.
3.
Mathia$
épp ezaz.. Sims2ben is van a meztelenkedés, szal most ez az emberi élet mindennapi dolgai. Meg ha már 18as a játék mit várnak tőle?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...