Grand Theft Auto: San Andreas

Liberty City és Vice City után ezúttal Los Santos-ba kalauzol el minket az új GTA rész...
Típus: GTA

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.

GTA: San Andreas - 25 perc az új rekord

Végigjátszási rekordot döntöttek a héten; eddig 3 óra 52 percet vett igénybe a legügyesebb játékos számára, hogy végigjátssza a GTA: San Andreast, ám egy bonyolult, új módszerrel ezt most jelentős mértékben sikerült túlszárnyalni.

Újra elérhető PS3-on a GTA: San Andreas

A Rockstar Games szép csendben újra elérhetővé tette a PS Store-ban a Grand Theft Auto: San Andreast. Ez nem a "Classic" verzió, hanem a mobilos változat HD-portja, ami nem a legjobb.

Mobilos port az Xbox 360-as GTA: San Andreas

Az Eurogamer-féle Digital Foundry tesztje szerint a Grand Theft Auto: San Andreas múlt vasárnap megjelent Xbox 360-as átirata az androidos változat alapján készült, és csak minimális extrákat tartalmaz.

Elérhető a GTA: San Andreas HD Xbox 360-on

Tegnap szép csendben megérkezett Xbox 360-ra a Grand Theft Auto: San Andreas HD-változata, amely továbbfejlesztett, 720p-s felbontású grafikával, achievementekkel várja a régi-új rajongókat. Megmutatjuk, hogy milyen!

Frissítve: Xbox 360-ra jön a GTA: San Andreas?

Habár a Grand Theft Auto: San Andreas eddig is játszható volt Xbox 360-on, a hírek szerint az Xbox Originals keretében letölthető változatot felváltja egy valódi, valószínűleg felújított Xbox 360-as port.

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!

A GTA-sorozat pedig 185 milliónál jár

Miközben a Warner Bros. ma azzal kérkedett, hogy a LEGO-játékokból több mint 100 millió példányt adtak el, a Take-Two bejelentette, hogy a GTA-sorozat 185 millió kiszállított kópiánál jár.

Grand Theft Auto: San Andreas mobilos teszt

CJ, a keleti part gengsztere már a mobileszközöket is meghódítja. A Rockstar immáron harmadjára jelentkezik érintőképernyős GTA-val, a San Andreas sok tekintetben ezen a platformon érzi magát a legjobban.

A GTA: San Andreas is megjelenik mobilokra

Nem nagyon lepődünk meg a Rockstar bejelentésétől: a Grand Theft Auto III és a GTA: Vice City után a San Andreast is megjelenik mobileszközökön. Ráadásul már a jövő hónapban nyomulhatunk vele.