Indul az ötödik Hungarian GTL Masters bajnokság

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 4.
  • Rendezvény
Hamarosan megkezdődik az ötödik Hungarian GTL Masters bajnokság, amelyben különféle legendás verdák volánja mögé pattanva mérethetik meg magukat a versenyzők.
Újra felbőgnek a régi verdák motorjai, hiszen hamarosan megkezdődik Hungarian GTL Masters (HGTLM) őszi bajnoksága.


A kocsik között olyan nevek szerepelnek, mint a Shelby GT350, AC Cobra, Jaguar E-type, Ford Capri RS, Porsche 906, Ferrari 275, Alfa Romeo GTA, Shelby Daytona Cupe, Abarth 1000TC, vagy a Mustang, melyeket a bajnokság futamai alatt igyekszünk egytől-egyig mind alaposan meg is hajtani. A HGTLM5 fődíja egy Fanatec ClubSport pedálszet lesz, melyért az Őszi és a Tavaszi szezon nyertesei mérkőzhet majd meg egymással. A Bajnokság kezdete előtt, szeptember 10-én tartunk egy bemelegítő versenyt Kyalamiban (az első futam is itt lesz 17-én), ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk, de a bajnokságon való részvételhez már szervertagság lesz szükséges.

További információkat itt találtok!
Figyelem! A versenyhez eredeti GT Legends játék szükségeltetik!
2.
neilszab
10 rongy alatt már tudsz venni nagyon jó lis szimulátorozásra is alkalmas kormányt, Pl. Saitek R440, vagy R660Írd be google-ba "Kormány Kalauz" ;)
1.
tommy93
Pfff...Még gondoltam hogy GTR 2-öt megveszem mert elég olcsó és szeretem is a játékot.De szeretnék multizni egy vérbeli szimulátorral.Bárcsak lenne alkalmamm venni egy jo kis kormányt. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...