Játékadaptációt kap a Tron: Legacy

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Talán sokan számítottak rá, azonban most már félig hivatalosan is megerősítették, hogy a jövőre megjelenő Tron: Legacy című film alapján is készül majd játék.
Talán sokan számítottak rá, azonban most már félig hivatalosan is megerősítették, hogy a jövőre megjelenő Tron: Legacy című film alapján is készül majd játék.



A Tron első folytatása még 2003-ban jelent meg egy videójátékos továbbgondolás formájában, azonban az igazi filmes második részre még a jövő esztendőig várni kell. A Legacy alcímet viselő mozi játékverziót is kap majd, már amennyiben hihetünk Steven Lisbergernek, az eredeti Tron rendezőjének. Az úriember nem árult el túl sok információt az adaptációról, ő is mindössze annyit tud róla, hogy a Disney Interactive házon belül oldja meg a fejlesztést - remélhetőleg hamarosan a kiadó is bejelenti a játékot!
5.
5.
dareal
4: nem úgy volt, hogy évekkel/évtizedekkel ezelőtt volt egy tron film, melyből készültek az eredeti tron játékok? nekem valahogy így rémlik, bár, hogy a film sztorija mi lehet, arról elképzelésem sincs, de vlmi olyasmi rémlik, hogy egy gyerkőc bekerül a gépbe és ott "motorozgat"
4.
4.
Optimus Prime
#3: pedig a FEAR-es srácok a Monolith-tól készítették. És szerintem karöltve a Shogóval a legjobb játékuk. Félek eme filmes adaptáció nem lesz olyan jó. :S
3.
3.
Horvi14
ez fasza meg minden de életemben nem hallottam még erről a játékról :D
2.
2.
amd33
1.
1.
Rapid
Aki szeretné feleleveníteni a 2003ban megjelent TRON 2.0 játék cselekményét, mielőtt kijönne az új film, azoknak ajánlanám a játékhoz nemrégiben elkészített honosításomat. :)

http://rapid.magyaritasok.hu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...