TRON: Evolution , DS, PC, PS3, PSP, X360

A Tron című film igazi folytatásának játékadaptációja - a Wii-s verzió Battle Grids alcímmel jelent meg.

Így nézett ki a törölt Tron-játék

Még 2008-ban a F.E.A.R. 3 fejlesztője, a Day 1 Studios egy Tron-játékot készített, mielőtt a Tron: Legacy film a mozikba került. Sajnos a Disney idő előtt kihúzta a dugót, de most egy videót megnézhettek TR2N: Liberationről.

Íme, a Games with Gold júliusi ajándékai!

Kiderült, hogy milyen ingyenes játékoknak örülhetnek júliusban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játék jutott, de az utóbbiak természetesen az új konzolon is játszhatók a visszafelé kompatibilitás révén.

Lelőtték a Tron 3-at

Habár márciusban még arról írtunk, hogy már javában zajlanak a Tron 3 előkészületei és ősszel indulhat is a film forgatása Vancouverben, most már az a hír járja, hogy a Disney kukázta a projektet.

Ősszel indul a Tron 3 forgatása?

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk főszereplője ezúttal a Tron-sorozat, ami a pletykák szerint újabb folytatást kaphat. Úgy hírlik, a Tron 3 munkálatai gőzerővel haladnak, ősszel indulhat is a forgatás.

Új Tron-játék a láthatáron?

Giorgio Moroder, A sebhelyesarcú című film zeneszerzője kotyogta el egy interjú során, hogy egy új Tron-játék munkálataiban működik közre. Bármiről is beszéljen, nagyon kíváncsiak vagyunk rá!

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.

További elbocsátások a Disney Interactive-nál

A januári felmondások után újabb nagyszabású elbocsátásokba kezdett a Disney Interactive: most állítólag 80 munkatársától vált meg a vállalat. A PaidContent szerint ez a dolgozók hét százalékát érinti a változtatás a 4000 főt számláló állományból. Tényleg nagy bajban lenne a Disney?

Bezárt a Bizarre és a Propaganda Games

Egy nap alatt két stúdió is lehúzta a rolót, a Bizarre Creations-t az Activision, míg a Propaganda Games-t a Disney Interactive építette le. Az előző hónapokban már mindkét csapat csak vegetált, és bár befejezhették utolsó munkáikat, a kard végig ott lengett a fejük fölött.

TRON: Evolution teszt

Habár első ránézésre jónak ígérkezik az új Tron játék, sajnos hamar rá kellett jönnünk, hogy miután a szemünk megszokta a neonfények ragyogását, a szépen illuminált világ mögött csak az üresség vár ránk. Ami csalódás egy olyan játéktól, ami szó szerint a számítógépben játszódik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valakinek, akkor egy World of Warcraft-játékosnak nem kell aggódnia azért, hogy mivel fog játszani a héten. Sőt úgy általában a következő 6-7 hónapban sem, sok-sok koplalás után végre megjelenik ugyanis a Cataclysm, amely többek között alaposan át fogja szabni Azeroth világát.