TGS 2009: Dawn of War II: Chaos Rising hírek

Link másolása
A Relic nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy 2010 folyamán kívánja kiadni a a Warhammer 40.000: Dawn of War II első kiegészítőjét, a Chaos Risingot.
A Relic nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy 2010 folyamán kívánja kiadni a a Warhammer 40.000: Dawn of War II első kiegészítőjét, a Chaos Risingot.

A cég a bejelentéssel együtt felfedte a játék dobozfotóját, a megjelenési dátumát, és egyben az egyedülálló kiegészítő árát is. Megtudtuk, hogy Chaos Rising ismét a Games For Windows LIVE rendszert fogja használni, és körül belül 32-35 euróba fog kerülni, a megjelenést pedig március 19-re teszik az üzletek. A játék során ismét a Blood Raven osztagot irányíthatjuk majd, akik egy rég eltűnt Világot fedeznek fel, amit a Chaos erői uralnak. Most azonban nem csak a Warhammer univerzumot, hanem saját magukat kell megmenteniük a korrupció elöl. A kiegészítő ismerős helyeken fog játszódni, visszatér például az Angel Forge pálya, azonban természetesen új helyszínek is lesznek. A leírások arra utalnak, hogy a Dawn of War II mentett állásainkat folytathatjuk, és tíz új szint fog majd ránk várni. Akinek esetleg nincsenek meg a régi mentései, az se bánkódjon, mert a játékot mindenki egy alap felszerelt 20-as csapattal kezdi. A multiplayerben természetesen játszható lesz az új Chaos faj is, ám a többi faj csak az eredeti DoW II-vel együtt lesz elérhető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...