Tokyo Game Show 2009

TGS 2009 - Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. A rendezvény főszereplői rendszerint a Capcom, a Sony, a Namco Bandai, és persze a Square Enix.

Nem mondják le a Tokyo Game Show-t

Szegény Japánt az utóbbi pár hétben az idegenek támadásán kívül gyakorlatilag minden létező katasztrófa sújtotta egyszerre. S habár a következmények közül valószínűleg egy játékshow elmaradása vagy megtartása érdekli a legkevésbé az érintetteket, játékoldal lévén nekünk erről kell beszámolnunk.

TGS 2009: Final Fantasy XIII trailer a kiállításról

Bár a kiállítás már véget ért, még akadnak olyan előzetesek, amelyeket eddig nem láthatott a publikum. A Square Enix is a minap adta ki a Final Fantasy XIII új trailerét.

TGS 2009: A japán játékiparnak befellegzett?

Érdekes kijelentéssel zárta a Tokyo Game Show-t az egyik neves játékdizájner, Keiji Inafune: véleménye szerint a japán játékiparnak befellegzett.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

TGS 2009: Kojima és a Natalra szánt játékok

A Metal Gear sorozat atyja, Hideo Kojima a Kotakunak elárulta, hogy a jövőben szeretne igazi hardcore játékokat készíteni a Microsoft mozgásérzékelőjéhez.

TGS 2009: Dead Rising 2 - mozgásban a multiplayer

A Tokyo Game Show-n végre bemutatkozott a Dead Rising 2 többjátékos módja. A multiplayer komoly körítést kapott, ezt most egy új videó is szemlélteti!

TGS 2009: The Last Guardian érdekességek

Egy új, közel ötperces fejlesztői videónapló és néhány érdekes információ is befutott Fumito Ueda új projektjével, a The Last Guardiannal kapcsolatban.

TGS 2009: Fantasztikus Assassins Creed 2 trailer

Egy nagyon hangulatos trailer érkezett az Assassins Creed folytatásáról, amely nagyszerű ingame jeleneteket is tartalmaz, és egy kis szeletet a történetből.

TGS 2009: Végleges dátumot kapott a Prison Break

A Prison Break nagy sikereket elért sorozat, melyből végre játékadaptációt is készítenek - a program viszont idén már nem jelenik meg.

TGS 2009: Mozgásban a James Cameron's Avatar

Több, mint három percen keresztül mozog a James Cameron's Avatar játékváltozata, amelyet a Tokyo Game Show alkalmából mutatott be a Ubisoft.