TGS 2009: The Settlers 7 bejelentés és média

  • Írta: Daks
  • 2009. szeptember 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Már készül a The Settlers című sorozat legújabb darabja, melyben birodalmunk sikere ezúttal is három fontos dologtól függ majd: harcászat, tudomány, és kereskedelem.
Már készül a The Settlers című sorozat legújabb darabja, melyben birodalmunk sikere ezúttal is három fontos dologtól függ majd: harcászat, tudomány, és kereskedelem.


A The Settlers 7-et ezúttal is a BlueByte és a UbiSoft fejleszti, az alcíme pedig Paths to a Kingdom lesz. A legfontosabb dolgok maradnak a régiben, ezúttal is a mi kezünkben lesz minden fontosabb intézkedésnek a joga, a külsőségek viszont megváltoznak, a szebb grafikáról ugyanis egy teljesen új motor gondoskodik majd.

A játékot a francia óriáskiadó a Tokyo Game Show-n leplezte le. A bejelentéssel együtt kaptunk egy új trailert, és három screenshotot, a kapcsolódó médiaanyagokat pedig jó szokásunkhoz híven azonnal közzétesszük nektek itt, a Gamekapcson!
9.
9.
roobin
én még sose játszottam vele

8.
8.
adikas
Én eddig még csak a 6. részével játszottam de elmondhatom ,hogy ennek köszönhettem a stratégiai játékok megszeretését.Nagyon jó játék volt,örömmel várom a 7 részt is.

Ui:Valaki nem tudja a 6 rész kiegészitőjéhez a The Easter Realmshoz nincsen magyarositás?
7.
7.
Scoo
Már tart. Szerintem már a sony is megtartottam a konferenciáját. Bár lehet tévedek.
6.
6.
kankadi
mikor kezdődik el a tokio game show??? mert ma, de mikor hánykor? mert nincs sok időm és be szeretném osztani... please válaszoljatok! hánykor elsz a sony 3 órás ,,ajándéka,, mert állitolag 3 órás bemutatoja lesz!
5.
5.
Musz]{Lee
2: egyetértek a 4. volt a legjobb settlers, és nemigen lesz jobb annál szvsz
4.
4.
Scoo
Én anno az első részt imádtam. A haverral komplett nyáriszünetet töltöttünk vele osztottképernyőn. Ő egérrel irányított én pedig (kapaszkodjatok meg) joysticcal. Az új részre picit én is félve tekintek, de majd kiderül. Azért örülök az új résznek.
3.
3.
Celeborn
A trailere nagyon király. :) Kíváncsian várom. Bár már látom (a képek alapján), hogy majd ehhez is gépet kell fejlesztenem. :(
2.
2.
wildláma
1 bajom van vele, hogy nem tetszik. a 4, rész volt az ami nekem teljes mértékben tetszett, a kis kövér aranyos emberkék, az egyszerűen megtanulható kezelhetőség meg minden. ezeket túlkomponálják már és elkúrják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...