TGS 2009: New Super Mario Bros. novemberben

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo kitűzte a New Super Mario Bros. Wii-s verziójának hivatalos megjelenését: az új Mario Európában november 20-án kerül a boltok polcaira.
A Nintendo kitűzte a New Super Mario Bros. Wii-s verziójának hivatalos megjelenését: az új Mario Európában november 20-án kerül a boltok polcaira.

Ugrás a galériához

A játék követi a DS-es New Super Mario Bros. stílusát, ami már önmagában is jól hangzik, azonban a Wii-s változat számos extrát, például a Wii képességeit kihasználó új játékelemeket és négyfős kooperatív illetve kompetitív játékmódokat is tartalmaz. A New Super Mario Bros. Wii az első olyan program, amely használja a korábban leleplezett dinamikus segítség rendszerét - ez a funkció azoknak nyújt segítséget, akik elakadtak a játékban. Az új Mariót november 20-ától lehet keresni a játékboltokban.

2.
2.
zola2000
Jogos, wiire demózzák nagyban a TGSen a Monster Hunter 3mat, a Samurai Warriors 3mat, a No More Heroes 2t, a Phantasy Star 2 Remaket, a Resident Evil: DarkSide Chroniclest, és a Dead Space: Extractiont, szerintem itt wiire ezek érdeklik az embereket, ezeket kéne kirakni hírbe



Marioból meg majd a jövőre érkező Super Mario Galaxy 2 lesz érdemleges.
1.
1.
megalonagyix
Ez 2009-ben igencsak kevés. '85-ben megállta a helyét kőkeményen, de 2009-ben ingyenes dolognak is kevés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...