Ferrarik a Need for Speed: Shiftben?

  • Írta: ATi0021
  • 2009. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Modderek egy csoportja a Need for Speed: Shift állományaiban való kutatás közben egy érdekes felfedezést tett. Az egyik fájlban többször is feltűnt a Ferrari neve!
Modderek egy csoportja a Need for Speed: Shift állományaiban való kutatás közben egy érdekes felfedezést tett. Az egyik fájlban többször is feltűnt a Ferrari neve!

A dolog biztosan nem átverés, hiszen kép is készült a bejegyzésekről, sőt ti magatok is ellenőrizhetitek, ha egy WordPaddal megnyitjátok a játék VEHICLES.bff fájlját. Szerintetek ezek az autók végleg kimaradnak a játékból, vagy hamarosan érkezik a nagy bejelentés a Ferrari DLC-ről?
11.
11.
Terawatt


--=mgta=-- eggyet értek vele,hot pursuit volt a legjobb az underground se volt rossz de onnantól kezdve engem már hidegenhagyott az egész Nfs,aki szereti az úgyis fog vele játszani de inkább csinálják 1-2 évig de adjanak ki egy olyan játékot ami ütni fog.
10.
10.
tombar
szerintem rosszul látod

1-5ig csak ugyanazt a bőr húzták le kisebb nagyobb módosításokkal...

u1 u2 jó a többi csak töltelék...
9.
9.
--=mgta=--
Igazából nem értem hogy miért fikázzátok a Need for Speed seriát? Az köztüdottan a Hot Purshit 2 volt az utolsó darabja! :-)



Az underground 1,2; most wanted; pro street; shift; ezekben semmi need for speed sincs, csak hasonlít a nevük esetleg...
8.
8.
Samu
Miért nem tértek inkább vissza a jó öreg "luxus-sportverdákkal szép tájakon autózás"-vonalhoz?Ez egy rakat shit!A készítőknek nem a szimulátorra kellene gyúrni(ami nem is sikerült,ráadásul),hanem a NFS név igazi visszatérésére,mert olyan játék meg alig van ahol mondjuk simán szép helyeken autókázhatunk,mint rég(utoljára a TestDruve Unlimited próbálkozott hasonlóval,több-kevesebb sikerrel).A Ferrarikat is szivesebben próbálnám ki mondjuk egy Hawaii jellegű szigeten,vagy a svájci hegyekben,mint a versenypájákon.
7.
7.
dzsiádzsó
7 Hát nézőpont kérdése, de vedd figyelembe MW előtti részeket is, ez gy hányadék hálisten egyere többen látják ezt, ezzel NFS shit-tel még egy normális kört nem ment senki hogy ne álljon keresztbe vagy csusszon ki vagy zuzza le a kocsiját.



Fejlesztőknek meg kéne nézni a Forza 3-maz hogy müködik egy TSC mert ha be van kapcsolva nem tud driftelni a kocsi :P, ha meg nem szimulator akkor mért nem lehet a pályán tartani és élvezetesen játszani mint Gridben, vagy PGR-ben?



raklap....
6.
6.
Giga0509
4:Hát k*rvára nem.Eddig egyik legjobb NFS...
5.
5.
daft_pete
Ilyen fájl volt annó Most Wanted-ben is... azt hittem, h földhöz vágom magam, mikor megláttam. Tele volt Toyota-kkal, VW-ekkel meg Honda-kkal :@
4.
4.
bledzer
olyan bőrlehúzos szaga van a cuccnak. Én azon röhögnék nagyot ha valaki a ferrarit a dlc nélkül is tudná aktiválni és ez jól elterjedne.
3.
3.
dzsiádzsó
Nem újdonság rengeteg játék ezt csinálja, anno 34 megás fájl töltöttem Liveról, ami kb 1 sec alatt lent volt, ilyenkor max 100kb kulcsot, vagy vmi biztonsági okosságot telepit seemi mást, már ott volt minden a lemezen :D



Attól függetlenül a NFS Shift egy oriási shit, legnagyobb amit eddig nfs néven ki mertek adni :P
2.
2.
--=mgta=--
Lehet hog yebből is hot coffe botrány lesz. Ezt úgy értem hogy amikor csinálták a játékot akkor még nem volt meg a licence a ferrari-ra...
1.
1.
dareal
erősen dlc gyanús. mint pl a gta4, amiben már megtalálhatóak a L&D dlc fájljai (modellek), az egyébként már konzolon is ott figyelt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...