Lehet jelentkezni a The Old Republic bétájára

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét a Star Wars: The Old Republic bétatesztje, mindenesetre jelentkezni már lehet - siess, ha nem akarsz lemaradni!
Még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét a Star Wars: The Old Republic bétatesztje, mindenesetre jelentkezni már lehet - siess, ha nem akarsz lemaradni!

Ugrás a galériához

A bétára ugyanis - ahogy az várható volt - rengeteg érdeklődő akadt, a nap folyamán egyszer már összeomlott a jelentkezéseket fogadó weboldal. Szerencsére a hibát mostanra kijavították, így ha Te is részt szeretnél venni a Knights of the Old Republic készítőinek új MMORPG-jének bétatesztjén, töltsd ki gyorsan az űrlapot az alábbi linken.

Bétateszter lennék!

23.
23.
Raziel 88
Na erre beregisztrálok, hátha teszter lehetek.
22.
22.
Bins
törlik..és sztem jah lesz vmi havidíj mint a wownál..
21.
21.
Dolouren
Hi!

Nem tudja valaki,hogy ez most fizetős game lesz?Ha igen és lejár a béta törlik az accountom vagy át teszik fizetősbe?
20.
20.
laca009
13 már meg van annyi hogy nem a reg-nél csinálom meg a beta reget is hanem már be vagyok logolva a meglévő accal és aztán a beta reget:)
19.
19.
Bins
firefox kell én meg szenvedtem félórát a chrome-mal .. remélem sikerül teszterré lennem:D nagyon várom már és ez kajak olyan lesz hogy hónapokig nem mozdulok:D
18.
18.
MadDragon
Ha visszadob, az általában azért van, mert a szerverek túl vannak terhelve.
17.
17.
dareal
13: bug. ha visszadob, akkor nyomjad újra. nem hinném, hogy ellenőrzik az irányító szám helyességét.
16.
16.
IceColdKillah
Nah én jelentkeztem, de ha rámegyek a loginra, akkor visszadob a registeroldalra??? Mind 1 majd úgy is értesítenek ha indul a mandula!
15.
15.
Celeborn
Mindig elszomorodok, ha híreket látok erről a játékról. Imádtam a KoToR-t. Jó lett volna belőle egy újabb rész. De egy MMO... Hát ebből kimaradok, és nem a korom miatt.
14.
14.
n_csacsi
am nem tudjátok mikor adják ki a teljest?
13.
13.
n_csacsi
bete, nem tudja senki se leellenőrizni h hány éves v :D
12.
12.
laca009
ööö vaki tudja miért dob vissza az első oldalra a provide végénél amikor beírom a post code-t ha tudja vaki de szettem a post code miatt mert kamut írok
11.
11.
dareal
nagyon nagy az erdeklodes, az tuti. egyebkent veletlen kiraktak egy hirt, miszerint a beta penteken kezdodik, de nagyon gyorsan le is vettek :)

jo lenne tudni, hogy melyik pentekre gondoltak :D



bete, honnan tudnak, hogy nem vagy 18? :)
10.
10.
bete32
Megvan, csak 18 év felett lehet. Akkor sajnos erről lemaradok :'(
9.
9.
bete32
A bétára csak 18 év felett lehet jelentkezni?
8.
8.
n_csacsi
8: oké kösz a választ, akkor valszeg megvárom a teljest, mint a WoW-nál annó :)
7.
7.
HomoLudens
6: Nem kell fizetned, de nagyon sok korlát van és rengeteg bug hissz erre való a béta hogy ezek eltünjeenk. Gyakran van olyan hogy megengedik hogy fejlödj pl 10 szintet a 60 ból aztán jövőhétre törlik az összes karit és felengedik 20-ra.

Természetesen nem gondd ha megvárod még kijön ateljes játék aki bétázik az se tarthatje meg a karit amit akkor csinált csak tapasztalattal lesz gazdagabb.
6.
6.
bete32
Lehet, hogy megint túl van tehelve a rendszer? Nem enged regisztrálni :'( azt írja, hogy a regisztráció most nem lehetséges :'((((
5.
5.
n_csacsi
am számít, hogyha jelentkezem most a béta tesztre? tehát, hogy kell-e érte fizetni vmit, v limitet szabnak esetleg, vagy az se gond ha most nem jelentkezem és mikor kijön a játék akkor keresek szerókat?



bocs a hülye kérdésekért csak még sose csináltam ilyet...
3.
3.
LiMiT
Uram segíts h bejussak!! :'(
2.
2.
bledzer
Én majd inkább a kész vezsönnel szakadnék ki hosszú hónapokra a valódi életből. XD mint anno mikor wowozni kezdtem álmomban is moobokat öltem csak hogy ez nekem még sokkal jobban bejön:D
1.
1.
GammaShock
Már kész is! :D Remélem én is részese lehetek a bétatesztnek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...