HWSW: Három ok, amiért a PSPgo bukás lehet

  • Írta: Daks
  • 2009. október 6.
  • Hardver
Link másolása
Az új PSPgo jelentősen átalakult az elődökhöz képest, de alig változott előnyére, ráadásul a Sony éppen a leghűségesebb vásárlóinak int be az új típussal.
Az új PSPgo jelentősen átalakult az elődökhöz képest, de alig változott előnyére, ráadásul a Sony éppen a leghűségesebb vásárlóinak int be az új típussal.

Október elsején több, zömében nyugat-európai országban, illetve a tengerentúlon kezdődött meg a PSPgo forgalmazása, melyet az eurózónában 249 euróért, az óceán túlpartján pedig ugyanennyi dollárért árulnak. Az új változatot jelentősen átdolgozta a Sony, így az egész gép kisebb, könnyebb és valamivel vékonyabb lett, mivel az irányítókonzol az egyébként kisebb kijelző alá csúsztatható, valamint hiányzik a korábbi modellekbe épített UMD-meghajtó - írja a HWSW.

De mi az a három ok, amiért a PSPgo bukás lehet? A hardver, a szoftver, és az ár mind-mind nagyon fontos tényezők, Nagytestvérünk pedig utánanézett, hogy ezek miként befolyásolhatják a gép sikerét.

23.
23.
eweiskarim
Mit mondotoook? Az UMD befogadóképességet kihúzták a PSP (GO) repertoárjábóóól? o_O

PSP GO!?

Mi ebben a jó?

Rohadtul nem érdekel senkit szerintem, hogy tettek bele bluetooth-ot, (ahogy engem se) mert felesleges.

Viszont a PSP I Wish tényleg lesz vagy csak kamu az a kép is amit láttam róla google-n? abban is csak a beépytett billengyűzet tetszik... asszem ennyi :D
21.
21.
ATi0021
Szerintem a GO már meg is bukott. Főleg, hogy nagyon sok pletyka van egy Go szintű UMDs 16GB HDD-s PSP4000ről. (lehet erre lecserélem majd az 1004--es modellem)



Amúgy meg nagyon drága a Go. (EUban)
19.
19.
Raam989
Nekem tetszik a gép, és a mérete is pont megfelelne, a mostani szériák éppen nem férnek el kényelmesen egyik zsebemben sem. A 16 giga meg mégis csak 16 giga.
18.
18.
Takuma Sato
Tehát 2 szóval összegezve: Foss lett.
17.
17.
HomoLudens
15: Nem tudom miért jobb a Gon warezolni a PSP 3000 és a 2000 is ugyan annyira könnyű letölteni memória kártyára ajátékokat ... és a Go ettől még kisebb képernyős, rosszergonomiával rendelkező gép marad.
16.
16.
Raam989
az előző a 13-nak ment.
15.
15.
Raam989
12: akkor gépet kell váltanom... xDD
14.
14.
Turley
10:nemtudom mit nem értettél ebben,teljesen érthető volt..
13.
13.
HomoLudens
8: csakhogy a gyakorlat azt mutatja hogy a boltban olcsóbb a játék, ráadásúl könyebben találsz akciósat is. Nem is kicsi a kül " az új Gran Turismo lemezes verziója angol barátainknál 17 fontért simán beszerezhető, a PS Store-ban viszont 22 fontért kínálják a letölthető változatot." na ez a nem semmi genya dolog és ha elterjed ez a letöltögetősdi akkor a stor diktál mindenben nem lesz boltok közti verseny ami néha leszorítja az árakat... .

12: tudtommal már feltörték.
12.
12.
Raam989
Ha sikerül feltörni a Go-t, ez a gép lesz a warezhuszárok álma.
11.
11.
K.G.
10:Érdekes: én értettem.
8.
8.
meridarider
Apple Iphone ennyit tennék hozzá;) odavisszaveri a Go-t

a 3000 sokkal jobb konstrukció én a helyükben teljesen uj hardvert fejlesztettem volna...csak akkor meg ugye kompatibilitás:(
7.
7.
Aramisz93
Szerintetek miért nincs itt live vagy bármi más? Mert Magyarország nem számít. Ez egy olyan kicsi piac, hogy nem éri meg nekik idetenni liveot. A játékok nagy része letöltött. De ha még nem is így lenne akkor sem lenne live, vagy bármilyen ilyen dolog.
6.
6.
Giga0509
5:Letörlöd és újra letöltheted majd,ingyen,mintha megvetted volna.



De 1.-nek igaza van,úgy szar az egész ahogy van.
5.
5.
kratos83
Meg ha le is tölt az ember játékot egy idö után megtellik a memoria és akkor törölni kell? Mi van ha én azt a játékot pár honap mulva ismét át akarom vinni?
4.
4.
huszti
jobban járnának már ha kidobnák a psp második részét, ami mondjuk felérne egy Xbox-classic grafikájával. sztem simán megoldható lenne
3.
3.
atinho
nekem psp 2000 van és az is lessz. Nem kell nekem egy elcseszett uj konzol, maradok a réginél amugy is nincs bankártyám hogy tudjak tölteni gamet a playstation store
2.
2.
bence9
1# igazad van! a legrosszabb, ami nem csak a sonynak hanem a microsoftnak is Magyarországon nincsen hivatalosan Live, PSN! Mi az már, hogy én kamu amcsi címmel tudjak csak leölteni játszani neten ?

Ha veszek classic-ot fogok.
1.
1.
HomoLudens
Ez a gép úgy szar ahogy van. Az okok pedig hogy miért a clasic ot venném.

A go:

1-Kényelmetlen a képernyő hosszú játék után húzza a kezet nehéz jó fogást találni rajta. Az analóg kar elhelyezése az meg katasztrófa fárasztó vele játszani és nehéz is....

2-nevetségesen drága

3-kisebb képernyő és az akusem bírja tovább.

4-És ami a legrosszab csak letölthető játékokkal megy? Nincs többé havertól kölcsönkért vagy használtan 2e Ft vásárólt potya vétel mindenért csngetheted a 10e-t ráadásúl, ami a legkeményebb!! a letöltött játék drágább mint a dobozos!!!! Na itt menjenek a picsába bukjon is hatalmasat nem kell nekünk ilyenbaromság. Ráadásúl ugye, Magyarosrszágban nem is annyira egyszerű ugye vásárolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...