The Forgotten Sands lehet az új Prince alcíme

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Kevés olyan játék volt, amely annyira megosztotta a közönséget, mint a Prince of Persia - a Ubisoft talán az új résszel igyekszik újraegyesíteni a rajongói tábort.

Kevés olyan játék volt, amely annyira megosztotta a közönséget, mint a Prince of Persia - a Ubisoft talán az új résszel igyekszik újraegyesíteni a rajongói tábort.

Rövid időn belül két pletyka is utalt rá, hogy gőzerővel készül az új Prince of Persia. Az egyik szerint Jordan Mechner - a sorozat atyja - bejegyeztette a Prince of Persia: The Forgotten Sands címet, míg a másikat a Ubisoft munkatársa szellőztette meg, miszerint augusztus óta dolgozik az új Prince of Persián. Előbbi különösen érdekes, hiszen az alcím arra utalhat, hogy a következő részben ismét komoly szerep jut az Idő Homokjának - ennél több talán nem is kellene ahhoz, hogy a megosztott rajongótábor ismét ölelkezve zengjen ódákat a francia fejlesztőkért.

22.
22.
Terapesta
Szentem jót tett a POP-nak hogy a herceg már nem az idő homokjával cseszekedik. De ez csak az én véleményem
21.
21.
lillith
A 4. nekem nem pop.Az egy rémálom.Nem is tartom popnak.
20.
20.
Ca$h
Fojesz: :)))))))))))))))
19.
19.
Killerbee
14: Nekem is a WW volt a kedvenc nameg persze az SoT, de oszinten szolva a 2 Thrones-tol tobbet vartam. Elsonek azt is Kindred Blades-nek neveztek meg eltero is lett volna a story de aztan sztorno volt.
18.
18.
wolf15
#9: Nem a grafika tesz egy játékot jóvá...

#14: Így igaz.Nekem is a WW a kedvenceim közt van,minden játékot összevetve.Bármikor újra tudnám játszani.



Szerintem rájöttek,h az idő homokja is vitte a hátán a játékot és azt akarják visszahozni,mert sokaknak nem tetszett a 4ik rész.Nekem speciel ez is bejött :) De tényleg nem az igazi.Majd meglátjuk,h mi is lesz ebből, idő homokjával avagy anélkül.Én várom.
17.
17.
YTy
Nem az Idő Homokjának hiánya osztotta meg a rajongótábort,hanem maga a játék. A folytatást várom,de nem bánnám ha nagyobb lenne a kihivás(a többi szerintem rendben volt,főleg a zene, úúúú :D)

16.
16.
JcGross
14: Szerintem meg a Warrior Within volt a szégyen. A Prince of Persia egy mese (egy komoly mese). Szerintem az új rész igazán jó volt. Olyan volt tényleg mintha egy mesében lennél.

Az új rész címe meg egyáltalán nem biztos, hogy visszahozza az idő homokot, nem sands of time van a címben csak sands! Emberek, úgy csináltok mintha 1+0,5 egyenlő lenne 2-vel!
15.
15.
Gael
10:egyet ertek,szerintem a SoT utan a masodik legjobb a sorozatban
14.
14.
Takuma Sato
Nekem nem tetszett az új Prince of Persia. Valahogy nem jött át.

No mindegy azért kitoltam, majd talán ez jobb lessz.
13.
13.
K.G.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én Warrior Withint akarok 2009es formába öntve, még véresebben, még darkosabban. Az volt minden idők legjobb PoPja.
12.
12.
Petike x
Nekem éppen a 4. rész tetszett a legjobban, tényleg csodálatos volt a látványvilága, szerethetőek a karakterek, a befejezése meg olyan hogy utána nem tudtam elaludni este, mert csak ezen járt az eszem.
11.
11.
Raam989
Az Elfeledett Homokok? :D
10.
10.
Mathia$
Jó lesz ha lesz csak ne rajzfilm jusson róla eszembe :S
8.
8.
Slik
Egyik kedvenc játékom a PoP de nekem se tetszett annyira a 4 túl sokat kellett mászkálni a fehér gömbökért ... Elég jó lenne olyan grafikával mint a AC-nak van :D
7.
7.
n_csacsi
hát a 4 sztem gáz volt...
6.
6.
Crywar
Nekem az eddigi összes rész nagyon tetszett, kíváncsi vagyok mit fognak alkotni ezzel :)
5.
5.
Giga0509
2,4:Jah.De nekem az egyáltalán nem jött be.Így,hogy kevesebb harc volt unalomba fulladt...na meg hogy nem lehetett soha meghalni,lol.
4.
4.
Cinemabizarre
Juhi95 1et értek nyomába se ér ez a pop a 3logiához báár egész jó játék volt:)
3.
3.
Kerax
Szerintem meg nagyon jó lett a graf is tetszett! =)

De ízlések és pofonok... =D
2.
2.
Juhi95
Hát remélem jobban fog sikerülni mint a 4,mert sajnos az előző tirlógiának a nyomába se ért. :(
1.
1.
Doc.
csak ne cel-shaded graffal,jol mutatott meg minden de nem az en vilagom ez a stilus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...