Készül a Resistance harmadik része?

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 11.
  • Pletyka
Link másolása
Az Insomniac befejezte a Ratchet & Clank munkálatait, és talán a Resistance harmadik része lesz az, aminek nekikezdenek. Legalábbis a pletyka szerint.
Az Insomniac befejezte a Ratchet & Clank munkálatait, és talán a Resistance harmadik része lesz az, aminek nekikezdenek. Legalábbis a pletyka szerint.


Nem történt még hivatalos bejelentés, ám amit néhány szemfüles játékos észrevett, az már közelíti a bejelentés szintjét. A louisianai Shreveport városában a Sony tulajdonában lévő Columbia Pictures forgatja a Battle: Los Angeles című filmet, amelyhez egy hatalmas Resistance 3 plakát is készült, hogy így ingyen reklámot szerezzen a cég. Nos, a film megjelenése 2011 környékén várható, és addigra talán már a Resistance harmadik része is a készenléti fázishoz fog közeledni. Reméljük, hogy hamarosan megtörténik a hivatalos bejelentés is.
16.
16.
Horvi14
Az Insomniac nagyon érti a dolgát! :D a Ratchet & Clank is nagyon várom már az új részét (ami elvileg már kész is :) a Resistance meg a másik kedvenc sorozatom :D megvan az 1 ,meg a 2 collectors editionbe (igen van hozzá 1 chimera figura :P) marha sokat toltam a multin is de a single végén meg már majd beszartam h milesz aztán amikor Hale kapott 1 hs-t akkor 1 percig csak néztem O.O kíváncsi vok már h milesz a 3ba meg h egyáltalán ki lesz a főszereplő! Meg van benne elég véres cucc azt szeressük :P a R&C-be sajna nincs, de fasza lenne a kettő összekeverve XDXD
15.
15.
biolencse
Nyitottam egy Resistance 3 nevű topicot. Oda lehet írni, mindent, ami ennek a csodálatos sorozatnak a harmadik részével lehet kapcsolatos.
14.
14.
biolencse
12: Nem biztos, hogy meghalt? Konkrétan fejbe lőtték! Szerintem ezek után kár lenne azt mondani, hogy mégis túlélte. És akkor, ha nem halt meg, akkor most az emberek ellen kellene küzdenünk? Ugyanmár! Hale átváltozott. Már az első rész legelején megfertőződött és onnantól folyamatosan csak romlott az állapota. A második rész végére pedig már teljesen kifordult magából. Utolsó erejéből még odacsapott egyett a chimera technikának, aztán pedig egyértelmű jelét adta annak, hogy "átállt" a másik oldalra. Ezek után a bajtársa pisztolyt ragadott és bumm a fejbe. Ezek után ne támadjon fel és főleg ne emberként. Szóval szerintem ez abszolút hülyeség.
12.
12.
Zakharov
hát a pletykák szerint az egész bolygót átportálták a sajátjuk mellé és hale nem biztos hogy meghalt
12.
12.
Chavez
2012-ig simán megjelenik:)
11.
11.
Oliver S96
bírnám ha kanyarodnánk le az M7esen és ilyesfajta táblákat lehetne látni :D
10.
10.
biolencse
Az sem lenne baj, de ki tudja? Nem hiszem, hogy egy teljes megszállás után lenne ereje a Föld hadseregeinek, hogy Földön túli offenzívát indítsanak. Először itthon kellene rendet tenni, de úgy Istenigazából. Az még klassz lenne, ha a Földön kezdődne egy alapos felszámolással, majd megindulhatna egy aprócska csillagközi kiruccanás a chimerákhoz.
9.
9.
Kocsis92
Sokkal inkább jogos a kérdés, hol fog játszódni?:) Mert a 2 végén elég érdekes helyre keveredtünk, lehet most idegen terület lesz?:P Örülnék:)
8.
8.
biolencse
Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen főszereplőt találnak ki. Mert nekem Hale nagyon szimpatikus volt. Csak hát ugye, történt, ami történt. El tudom képzelni, hogy a PSP-s verzió szereplőjének újabb kalandjait varázsolják elénk. Az sem lenne hülyeség, de nekem az a karakter nem annyira szimpatikus.
7.
7.
Znealk
beteg lesz. Az első két rész fantasztikus volt. Kíváncsian várom
6.
6.
Zakharov
4: vagy ami maradt belőle
5.
5.
biolencse
Ha a harmadik részt is annyival fokozzák, mint a másodikat az elsôhöz képest, akkor nagyon nagyon sokáig nem találjuk majd az állunkat.
4.
4.
Batri
az "A" betűben ott ficeg a szabadságszobor :)
3.
3.
Gael
mindket resz igen jo,szerintem ez sem lesz rosszabb.
2.
2.
Zakharov
remélem sok kérdésre kapunk választ ami kimaradt az előzőkből szerintem mind2 rész zseniális
1.
1.
Batri
várjuk!

a második része baromi jó volt^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...