Már fejlesztik az inFamous folytatását?

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sucker Punch már nagyban dolgozik a remek inFamous folytatásán, legalábbis a főszereplő hangját alakító David Sullivan Twitter bejegyzése szerint.
A Sucker Punch már nagyban dolgozik a remek inFamous folytatásán, legalábbis a főszereplő hangját alakító David Sullivan Twitter bejegyzése szerint.


Az idei év egyik nagy meglepetése volt a csak Playstation 3-ra megjelent inFamous, amelyben egy nem mindennapi, villámokat szóró hőst alakíthattunk. Úgy tűnik, hogy a szaksajtó magas értékelése meghozta gyümölcsét, ugyanis a főszereplő, Cole hangját adó színész elmondta, hogy megkezdték a második rész hanganyagának rögzítését. Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett a Sucker Punch részéről.

Érdekel az inFamous első része?
Olvasd el Ca$h tesztjét itt, a GK-n!
5.
5.
klemid
Ez akkora game a demó alapján! Sajna teljes még nincs meg...
4.
4.
Mathia$
6: ezt viszont a sony adja ki



ez hatalmas játék lehet. még nem próbáltam, de prototype megvan boxra ami K**VA sz*r game lett! talán az év egyik legjobban hypeolt legrosszabban sikerült gameje lett.
3.
3.
duke17
Hát hamár az 1.-et csak PS3ra hozták akko esetleg a 2-nél megtehetnék azt h XBOX360ra is megcsinálják. (Volt már h 1-2 játék első részét még nem de a folytatásokat arra is kihozták pl.: Devil May Cry vagy fordítva a Ninja Gaidennél h a PS3asok kaptak egy külön játékot.)

Ennyit simán megtehetnének és így még több rajongót ill. vevőt szerezhetnének a játékhoz! Ha ez a kérés valaha eljutna a Sucker Punchoz akko nagyon boldog lennék.
2.
2.
bzsp
3: de ha lesz rá cash, egy ps3at is beszerzek :D MGS4, resistance, motorstrom naon bejön....jók ott is az exkluzive címek...
1.
1.
bzsp
sajnálom, h nincs boxra:( szívesen játszottam volna vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...