inFamous 2 PS3

A remek első rész után Cole ismét visszatér, hogy újabb kalandokba keveredjen, kizárólag PlayStation 3-on - DLC is van hozzá természetesen, a Festival of Blood nem hétköznapi darab.
Típus: Akció, Zúzós

Tízéves lett az inFamous

A PlayStation 3 egyik nagy húzócíme, az inFamous tegnap ünnepelte tizedik születésnapját. A fejlesztő, a Sucker Punch ennek apropóján számos korai tervet és kulisszatitkot osztott meg a nyitott világú szuperhősös címről.

Leépítések az inFamous fejlesztőjénél

A Sony megerősítette, hogy leépítések történtek az inFamous-sorozatot jegyző Sucker Punchnál, arról viszont már nem mondott semmit, hogy pontosan hány embert küldtek el a fejlesztőcégtől.

Assassin's Creed módra folytatódhat az inFamous

Alig jelent meg az inFamous: Second Son, a Sucker Punch máris a folytatásról, sőt a folytatásokról beszél. A játék direktora szerint nem elképzelhetetlen, hogy Assassin's Creed-stílusban folytassák a sorozatot.

24 GB-ot telepít az inFamous: Second Son

A hivatalos európai dobozkép alapján már tudjuk, hogy az inFamous: Second Son lemeze kötelezően 24 GB-ot telepít fel. Emellett a sorozat korábbi darabjai felkerültek a PSN-re, és három új képünk is van.

Jön a PS Vitás inFamous?

Nagyon úgy néz ki, hogy PS Vitán is tiszteletét teheti az inFamous-sorozat, a Sucker Punch direktora csúnyán elszólta magát egy interjú alkalmával. Konkrétumok persze még nincsenek.

Hivatalos: jön a nagy God of War csomag

Egyelőre csak az amerikai megjelenést erősítette meg a Sony, de ami tény, az tény: jön a God of War Saga Collection, ami az összes eddig megjelent epizódot tartalmazza a sorozatból, ráadásul a pakk nyomott áron vásárolható meg - muszáj ráúsznod, ha eddig kimaradt a széria!

Cole is benne lehet a PlayStation All-Starban

A Playstation-rajongók valószínűleg előre dörzsölik a mancsukat, mekkora móka lesz majd egymásnak ereszteni a platform legnagyobb főhőseit. Habár egyelőre biztosak nem tudunk mondani, de úgy néz ki, hogy az InFamous hírhedt (haha) Cole-ja sem marad ki a brigádból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.

inFamous 2: Festival of Blood - újabb kedvcsináló

Újabb kedvcsinálót kapott az inFamous 2 első méretesebb kiegészítője, a Festival of Blood. Bár a trailer nem túl hosszú - ellenben meglehetősen rövid -, azért a kívánt hatást elérte: szívünk szerint már most vámpírokat irtanánk, a vérre szomjazó Cole MacGrath sokkal keményebb arc, mint a halandó.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.