Szavazz! Milyen gyakran jársz moziba?

  • Írta: Daks
  • 2009. október 16.
  • Hír
Link másolása
Újabb felmérést indítunk itt, a GK-n! Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen gyakran jártok moziba, mennyire szeretitek a filmeket. A segítséget előre is köszönjük!
Újabb felmérést indítunk itt, a GK-n! Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen gyakran jártok moziba, mennyire szeretitek a filmeket. A segítséget előre is köszönjük!

A szavazás lezárult, köszönjük a részvételt!
44.
44.
rolodinye
Nagyon ritkán.Túl messze van és inkább nézek DVD-t mert a moziba mingig van valaki aki beledumál és a 3D-s szemüvegek...
43.
43.
tjames
#48: emmeg hogy került ide????
42.
42.
keridenes
Valaki nem vette fel véletlenül? Nekem ez egy hatalmas élmény volt, főleg a nyereményjáték, mivel ilyenekben még nem vettem részt, de amikor a rádióban hallottam, hogy "igen, ott van, keridenes.", az nekem egy életre szóló élmény volt, amit sosem feledek. Senki sem vette fel?
41.
41.
alvarezlopez
#46: Pedig a filmek nagyon is jók! Nincs kedvem magyarázkodni. Annyit mondok, egyszer ülj be egy Tarantino, vagy Lynch filmre. Igaz manapság sok a kaki a moziba, de olykor találni jót is ;)
39.
39.
OldM4n
Utolsó film - a Godzilla volt ... (nem, nem vagyok mozi-fan).

Egyébként meg hülyeség. Úgy lenne értelme, hogy kor szerinti bontásban, és akkor látná a paraszt hálivúdi majom, hogy kinek kell filmet csinálni. Én negyvenen felül vagyok, szokásos magyar dráma- Lakás, kocsi, gyerekek, hitelhegyek, két-három állás. Nem marad se pénzem, se kedvem, se energiám ilyen hülyeségre. És ha lenne is, inkább a csendet választanám. Tizen- huszonegykét évesen volt kedvem a csajommal beülni egy filmre. Ma már kedvem sincsen. A gyerekeim szorgosan járnak. (Tudnám minek?) Ők nem a legalsót jelölnék be.. Én többre becsülök egy könyvet..
38.
38.
X-Master
Nálunk (Sárváron) volt egy mozi, de mire oda eljutottak a filmek, rég megjelent dvd-n.a minőség nem volt full extra, inkább olyan retrós, de azér nem volt rossz.Csak évekkel ezelőtt bezárták és a helyén megnyitották a sokadik hülye bankot a városban.
37.
37.
Ecneb
Én havonta 3-szor szoktam elmenni baráti társaságban. Nem mindig volt jó, mert sok az olyan emberke, aki azt hiszi, hogy ha film alatt büfög, beszélget, vagy telefonál, azzal tökös lesz!
36.
36.
cemi
#41: Hát sztem nem vagy egyedül!

Otthon az igaz, nem röhögnek a filme 100an egyszerre, azt esze és iszok amit én akarok,, és nem beszélve otthon megvan a ényelem, meg a házi szett, ami valljuk be komfortosabb érzés---legalábbis nekem ez az állás pontom.

Ja és rohadt drága,
35.
35.
NereusLaceee
Hát... azért egyszer próbáld ki... az otthoni 7.1 EXTRAMAXIMUM BRUTÁL nem nyújt olyan élményt mint a mozi
34.
34.
Pisti88
Életemben nem néztem még a moziba filmet!!!

XD

És nem is fogok!!!
33.
33.
demon68
#34: azt megfogalmaztad rendesen
32.
32.
demon68
ritkábban mint évente vezet, elképzelhetetlen számomra
31.
31.
NereusLaceee
Megválaszolom film címekkel ezt a kérdést

A két utolsó moziban látott filmem:

-Én a robot

-Becstelen Brygantik
30.
30.
Lenny
bakker én is tököli vagyok :P de én sem járok max 2-3 évente...
29.
29.
gokusan
Pest alatt lakom tökölön, de öt évente ha egyszer elmegyek
28.
28.
Pezsgõ
Én kb honaponta elmekk mozizniXD
27.
27.
Batri
Guppi: toszódj meg, nálunk legalább van ojró XD és ahogy 31 is leirta, mozi van...viszont szlovák nyelven, amitől rókázhatnékom van^^
26.
26.
Doc.
31:erdelyben legalabb igen,bar en moziban evek ota nem voltam
25.
25.
Well
hát idén kb 2x voltam, jövőre lesz legalább 2 film amit biztos megnézek, de lehet h 3 :)
24.
24.
bolondgyerek
Guppi: Én is SK-ból vagyok és van nálunk mozi, de az itteni nyelven és még esély sincs hogy magyarul adjanak valamit... :S Mondhatni,h 1 magyar városban nem engedték meg, h magyarul vetítsék a filmeket, de még az se megengedett,h magyar feliratozás legyen....Ilyen 1 ostoba világban élünk....
23.
23.
Tomie7
Én nem járok moziba, meg amúgy is Békéscsaba 25 km-re van tőlem, meg nem is akar velem jönni senki se, mindenki lusta, meg nem ér rá, ja meg drága...jegy + kaja...stb.=(
22.
22.
Mortician
Én általában csak mozi ünnepen megyek... :)
21.
21.
peterpal7
Az a baj a movival hogy rohadtul drága...



Következő nyereény mozibérlet lesz? :D
19.
19.
megalonagyix
18.
18.
klemid
Én a mozis filemeket szoktam itthon megnézni. xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...