Mozgásban a God of War Collection

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 17.
  • Videó
Link másolása
Nem is oly rég a Sony bejelentette, hogy Playstation 3-ra is elkészül a God of War első és második része, amelyet most végre mozgásban is láthatunk.
Nem is oly rég a Sony bejelentette, hogy Playstation 3-ra is elkészül a God of War első és második része, amelyet most végre mozgásban is láthatunk.


Rengeteg rajongót öröm töltött el, amikor a Sony bejelentette, hogy a nagyszerű hack & slash, a God of War első és második részét is elkészítik Playstation 3-ra, és megvásárolható lesz egyetlen Blu-ray lemezen. Nos, azóta eltelt egy kis idő, de ma végre kiadták a csomag debütáló videóját, amelyben néhány jelenetet is láthatunk a két részből. Úgy tűnik, hogy nem lesz okunk panaszra, ugyanis meglehetősen jól néz ki a két felújított változat.
21.
21.
vuliem
#15: Szép okfejtés, igazat kell adnom.
20.
20.
húzzzuk a rókabőrt, á'la Sony style :)

a kulcsszó, amitől mindenki megőrül: minőség!
18.
18.
kratos83
Már nagyon régen játszottam ezen a gémen. Van az a szörny amelyiknek olyan sok csápja van az benne volt mert én nem is emlékszem rá.
17.
17.
Mortician
18: Csak PSP-re jelent meg és a GOW1 előzményeit mutatja be.
16.
16.
Horvi14
egy nagy kérdés: a God of War : Chains of Olympus (ami ugye PSP-re van) a God of War 2 sima PSP-s változata vagy 1 only PSP-s rész?
15.
15.
Mathia$
16: és melyik az a vállalat ami kezes társa lesz a konkurenciának?
14.
14.
godofwar44
14:

A Sonynak már hatalmas sikere volt a PS2-vel. Azonban már eljött a hetedikgeneráció kora, és a PS2 már öregszik. Az emberek többsége már megvált tőle és lecserélte egy erősebb modellre.

Így a Sony fő érdeke az, hogy a PS3-ból csináljon pénzt és ezt hogy tudja elérni? Természetesen a folyamatos online támogatással, illetve a jobbnál jobb exkluzív játékokkal.

A 2. részt is csak azért adták ki PS2-re, mert a PS3 programozócsomagja nem volt elég fejlett. Most viszont már megvan a lehetőségük, hogy egy olyan grafikájú játékot adjanak ki, amit ritkán látsz. A Blu-Ray segítségével akár 4-5-ször több játékidő is lehet, mint az 1. vagy a 2. részben(nagy háttértár). A Playstation 3 brutális teljesítményével olyan lehetőségek nyílnak meg előttük, ami a PS2-nél gyakorlatilag elképzelhetetlen volt. A játék gyártásának/készítésének vezetője, Stig Asmussen sorolta el azokat a lehetőségeket, amiket el tudnak érni a PS3-mal, ilyen pl.:

- okosabb ellenfelek

- egyszerre kb. 45-50 ellenfél(az előző 2-ben csak max. 20 körül lehetett)

- Kratos az előző részekben kb. 5000 poligonból állt, itt 20000 lesz

- A PS2 grafikus procija Gaia termetét meg sem tudta volna ilyen szépen jeleníteni

és még sorolhatnám.



És akkor még írhatnék erről oldalakat, de ezeket már megtették előttem. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:

http://playstationcommunity.hu/note/883
Ebben részletesen indokolja Stig, hogy miért nem fejlesztik már az öregedő PS2-re a játékot.
12.
12.
rolmanus
12: Annál ostobább dolgot nem is tehetnének. :D
11.
11.
vuliem
Kapják már be! Akkor a 3.-at is csinálják meg PS2-re!
10.
10.
godofwar44
10

ps3hun



Bizony! Már alig várom. Csak kétrétegű BD-re fér rá(azaz kb. 50 giga a játék, LOL), nem beszélve a gyönyörű grafikáról:)
9.
9.
godofwar44
6: Csak, hogy párat megemlítsek: Überkonzol, Gamestart, Bermudakonzol, jatekaim.hu - itt már előrendelhető(pár boltnál csak a megjelenés előtt 1-2 héttel szokták kiírni az árat+ a game-et). De igazából csak annyi lenne a dolgod, hogy a google-ba beírod azt, hogy "God of War Collection USA előrendelés", aztán átállítod, hogy magyar találatokat hozzon ki és kész, ott vannak!



8: javaslom, hogy inkább lépj fel a God of War hivatalos weboldalára, ott letölthető ez a videó, abban nem fogsz csalódni.
8.
8.
Takuma Sato
Kismilioszor kitoltam a gémet, és a kedvencem

Észre lehet venni némi változást a grafon, de ha csak enyit tudtak kihozni a PS3-ból akkor nagyon szégyen. Legalábbis szerintem

De természetesen tuti vétel lessz.
7.
7.
Mortician
6: Konzolos boltok. A legtöbb játék már az amerikai megjelenéskor kapható itthon is.
6.
6.
Daigoro
Nemtudom miez... de én rengetegszer végigjátszottam az első-második részt, és ezen semmi változást sem látok. De azért meg fogom venni, teljes legyen majd a sorozat.



5: mégis hol árulnák novemberben? kiváncsi vagyok :)
5.
5.
godofwar44
Kedves daneelolivaw!



A God of War Collection még idén megjelenik(a videó végén látható November 2009 utal erre), de csak Amerikában. Európában úgy jövőre, január közepe környékén. Természetesen ha még idén szeretnél játszani vele, az sem okoz gondot. Most kapásból 2-3 helyet(magyar boltot) tudok felsorolni neked, ahol már novemberben árulni fogják.:)
4.
4.
daneelolivaw
hű hát ign-en nem láttam európai megjelenést, ez azt jelenti, h itt nem is fogják megjelentetni? :S
3.
3.
Mathia$
Kép élesebb, a fények sokkal jobbak. Több frame-el megy, meg kicsivel szebb a grafja. Jobb mint a ps2 verzió még ebben a videóban is, vajon milyen lehet HD TV-n?
2.
2.
Ghost
Úgy látom, mintha élesebb lenne a kép, meg egy kis élsimítást is kapott. De sajnos az előzőkkel nem játszottam, szóval csak találgatok.
1.
1.
Aramisz93
Csak én nem látok változást? Vagy ennyit tudtak csak kihozni belőle?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...