God of War Collection PS3, Vita

A Playstation 2-re megjelent első és második rész feljavított változata, amely PS3-ra és Vitára érkezik.

Iszonyatos sebességgel viszik a God of War: Ragnarököt

Nemcsak a kritikusoknál, de a kasszáknál is elsöprő sikert arat a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus legújabb kalandja egy nap alatt lekörözte a 2018-as előd első heti eladásait.

A Sony felvásárolta a Bluepoint Gamest

A Sony Interactive Entertainment újabb stúdióval gyarapította gyűjteményét, méghozzá a régi ismerős Bluepoint Games képében. A csapat legutóbb a Demon's Souls remake-jét szállította le.

E3 2014: Tényleg lesz új God of War?

Már korábban is hallottunk olyan pletykákat, hogy a Sony bemutathatja az E3-on a God of War új részét - most ezeket tetézte a Sony Santa Monica egy rejtélyes Twitter-üzenettel.

God of War Collection PS Vita teszt

Találkozhattunk már kézi konzolos God of Warral. Azonban Vitára most nem egy új rész, hanem a PS3-ra 2009-ben megjelent God of War Collection látott napvilágot, mely tartalmazza a klasszikus első és második epizód felújított változatát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkösebb lesz a hét játékmegjelenések szempontjából, kevés az érdekes cím, és azok is inkább az ínyenceknek kedveznek. Sebaj, úgyis mindenki a hónap végét várja, nem igaz?

Sly Trilogy és a God of War Collection PS Vitára

Tavasszal két sikervárományos gyűjteménnyel bővül a PlayStation Vita felhozatala: érkezik a Sly Trilogy és a God of War Collection, amely a PS2-es éra klasszikusait ülteti át a hordozható készülékre.

Hol van a PS Vitás God of War: Collection?

A Sony még az idei E3-on jelentette be, hogy PS Vitára költözik a God of War: Collection, de azóta semmit nem hallottunk a gyűjtemény felől - egészen mostanáig. Már a kötelező korhatár-besoroláson is átesett a program.

Így nézett ki Kratos eredetileg

A God of War-sorozat atyja, az azóta idegen utakon járó David Jaffe a blogján tett közzé egy képet, amin Kratos eredeti megjelenésében látható. A fejlesztők a Diablo II miatt nyúltak bele a dizájnba.

Drámai történetváltozás a God of War-filmben?

A Sony szabad kezet adott a God of War-mozi forgatókönyvíróinak, Patrick Meltonnak és Marcus Dunstannek, hogy ha szükséges, írják át Kratos történetét. Reméljük, erre nem kerül sor, s a film hű marad az alapanyaghoz.

Előzmény lesz a God of War-film

Már szinte el is felejtettük, hogy készül, ugye? Elég régen jelentették be a God of War filmváltozatát, ám a projekt azóta is halad, bár néhány változtatásra szükség volt. A néhány változáshoz tartozik az is, hogy szinte teljesen újraírták a forgatókönyvet, hogy aktuálisabb legyen.