Ismét képeken a Command & Conquer 4

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 18.
  • Képek
Link másolása
Újabb képek láttak napvilágot az EA Games által fejlesztett játékból, amely folytatja a Command & Conquer univerzum történetét, és jövőre érkezik.
Újabb képek láttak napvilágot az EA Games által fejlesztett játékból, amely folytatja a Command & Conquer univerzum történetét, és jövőre érkezik.

Ugrás a galériához


A történet szerint 2062-ben járunk, tíz évvel a Kanes Wrath epizód eseményei után. Az emberiség minden korábbinál sötétebb időszak elé néz, a tibérium terjedését ugyanis nem lehet már többé kordában tartani, a mérgező kristály éveken belül ellepi a Földet. A tudósok szerint 2068 végére elfogy a levegő és a víz, ezáltal fajunk is kihalásra ítéltetik.

Érdekel a Command and Conquer 4 története?
Olvasd el Daks előzetesét itt, a GK-n!
9.
9.
Chocho
Rég vártam már RTS-t annyira, mint ezt a darabot. Gyerekkoromtól fogva elvarázsolt a C&C univerzum, és azóta áhítok egy "minden titokra fény derül" folytatásról, ami most akár meg is születhet. Hajrá EA!
8.
8.
Sohi
Komolyan mondom nem értem, miért kell állandóan fikázni az EA! Az idei Fifa megint verhetetlen, nfs-re is ezt olvastam, bár nem próbáltam, ha pedig a kreativitásnál tartunk a Dead Space volt eddig az egyetlen játék amit legalább 5x végigjátszottam és még a platina trofeát is megszereztem. Lényeg semmi gond az ea-el sok pénz keresnek minőségi játékokkal
7.
7.
mephi
Mit mondjak erre? EA? Sajnos a folytatásos játékaik, FIFA, NFS, és még jópár játék egy ötlettelen és unalmas játék. Örülök, hogy választani még választhatunk, és nem ők döntenek, hogy mivel kell szórakoznunk, mert ha már ez is a kezükben lenne, azt hiszem mindenki csak falteniszezhetne ha az ő kretivitásukat nézem....
6.
6.
Ilukin
ezt a játékot kb kiherélték...kár érte
5.
5.
Rage
Az hogy ha az ellennek van rakétása, akkor hogy verd meg azzal a 100 tankkal. XD
4.
4.
Cinemabizarre
én nemértem ezt h stratégiai .... épitesz csinálsz 100 tankot azt összereszted őket és enyi... ebben mit kell gondolkodni??? mi a stratégia???
3.
3.
MadDragon
Kár, hogy a játékmenet már semmiben sem fog emlékeztetni az eredetire.
2.
2.
pjoco
1.
1.
Ecneb
Képek alapján gyönyörűnek tűnik a játék! Biztosan kipróbálom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...