Elkészült a Dragon Age, késik a PS3-as verzió

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Sokat kellett várni a BioWare új szerepjátékára, de úgy tűnik, megérte. A Dragon Age: Origins talán az idei év egyik legígéretesebb RPG-je.
Sokat kellett várni a BioWare új szerepjátékára, de úgy tűnik, megérte. A Dragon Age: Origins talán az idei év egyik legígéretesebb RPG-je.



Örömmel jelentette be a minap az Electronic Arts és a BioWare, hogy a Dragon Age: Origins elkészült, már csupán a tömeggyártásra kell várni, s minden készen áll a november 6-ai boltokba kerülésre. Ismeretlen okokból azonban Európában csak a PC-s és az X360-as verziók jelennek meg a hónap elején, a PS3-asra még kell egy-két hetet várni. A bejelentés mellé egy raklapnyi új videó is érkezett, érdemes átnyálazni őket!














16.
16.
adikas
Gondolom mivel lángóló ellenség is van benne,Enyészetben rengeteg.
15.
15.
Parker71
A videók alapján ez egy jó játék lesz, ez szerintem nem is kérdés, csak azt nem vágom, miért beszélget egy lángoló ember a többiekkel? Vagy ne égesse magát vagy ne beszéljen, de ezt leszámítva minden rendeben van.
14.
14.
Doc.
hat nem lesz gyenge az biztos,meg ezt elegge varom ps3ra mivel oblivionon kivul semmi normalis rpg nincs ra,a japo cuccokat meg ruhelem
13.
13.
megalonagyix
Hát valahol az évzited RPG-jének hívták.

De nekem az Uncharted 2 miatt fáj a szívem. Ha esetleg megjelenne a PS legújabb darabja, a PS3 kötelező darab lenne, hisz oly mindegy már a grafika itten, a hangulat mindent überel.
12.
12.
Batri
14: lődd fejbe magad -.- sztem senkit sem érdekel a sok baromság amit összevissza irogatsz...
11.
11.
Mathia$
Jó game? Érdemes játszani vele?
10.
10.
bzsp
huh mennyi vidi:D

.szerencsére nem vagyok érintett a csúszásban....
9.
9.
DanThomas
nemrég még nov. 3 volt a megjelenés.. -.-
7.
7.
SWBF2
Az a két hét nem vág falhoz senkit :D
6.
6.
Aramisz93
Tök mindegy hogy mennyit csúszik, mikor az ÜK és a satöbbinél ugyis kapni lehet majd a többi két verzió megjelenésével egyetemesen, nem?
5.
5.
Ecneb
Eleget ahhoz hogy mindenki hisztizzen!!!
4.
4.
Doc.
mennyit fog csuszni vajon?
3.
3.
Giga0509
2.
2.
fojesz
Amerikában egyszerre jelenik meg a három verzió, csak Európában csúszik. Hogy miért, azt nem mondták.
1.
1.
Giga0509
LoL most azt mondták eddig azért késett mert gondok voltak a ps3-as verzióval.És azt olvastam hogy most elkészült mind3 és egyszerre jelenik meg.És ha most később is jön a ps-es akkor nem értem miért kellett csúsztatni a másik 2 verziót...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...