Lassan válhat népszerűvé a DJ Hero

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Red Octane egyik alapítója, Kai Huang elárulta, hogy nem számítanak azonnal hatalmas sikerre a DJ Hero megjelenésével, hanem hosszabb idő alatt lesznek sikeresek.
A Red Octane egyik alapítója, Kai Huang  elárulta, hogy nem számítanak azonnal hatalmas sikerre a DJ Hero megjelenésével, hanem hosszabb idő alatt lesznek sikeresek.


Már nem kell sokat várni a DJ Hero megjelenésére, amely a Guitar Hero sorozathoz hasonlóan a nagy tömegeket célozza meg, és ha az előd sikeréből indulunk ki, akkor hatalmas sikerre számíthatnak a készítők. Ezzel azonban nem ért egyet Kai Huang, aki szerint lassan fognak majd növekedni az eladások, más játékokkal ellentétben. Általában a legtöbb alkotás az első hónapban a legkelendőbb, majd szépen lassan csökken a siker, ám ez a DJ Hero esetében fordítva lesz. Eleinte kevesebb példány fogy majd, és idővel megismerik és megszeretik az emberek a szórakozás új formáját, amely a házibulik egyik ékes darabja lehet.
7.
7.
tjames
Szerintem ez botorság. Elképzelhető ugyan, hogy idővel semm csökkennek, sőt talán nőnek is az eladásaik... vagiys lesznek hullámok. De azért fordított eladási statot ne várjon már senki...hogy megjelenés után mondjuk egy évvel, többen veszik majd mint megjelenéskor? :) Ugyanmár....
6.
6.
Mortician
6: Azért rohamot nem kell kapni. Csak megjegyzem ez az egész GH őrület nekem úgy ahogy van kimaradt. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy a DJ Hero inkább rétegzene mint az, amit a GH-ban felvonultatnak... Másfelől miért ne játszhatna? Azért, mert valakinek van egy alapvető stílusa nem zárja ki, hogy szereti az ilyeneket. Ismerek nem egy ilyen embert.
5.
5.
wildláma
5: tudom hogy marha okos vagy meg minden, de én most arra céloztam, hogy egy pokolgép feliratú pólós gyerek nem fog játszani egy DJ heroval. a guitar hero persze azért jó mert olyan zenék vannak benne, amiket sokan ismernek, nagyon populárisak, pl world tourban az eye of the tiger, vagy a beat it.
4.
4.
Mortician
1: A GH-nak van egy olyan előnye is, hogy hiába rock van benne, mindegyik részben több mint a fele olyan zene, hogy sok esetben olyanoknak is tetszik, akiknek nem sok köze van ehhez a műfajhoz. Ha nem az eladott mennyiség lenne a lényeg nekik tudnának olyan listát összehozni, hogy igencsak megzuhannának az eladások.
3.
3.
Samsungkris
#1: akkor én a 2 ben vagyok :P
2.
2.
DanThomas
persze mer a PC/konzol nem elég menő :D
1.
1.
wildláma
igaza van az öregnek 10 gamerből 8 rokker.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...