Mozgásban a Left 4 Dead 2 demója

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 29.
  • Videó
Link másolása
Sokan várják már a Left 4 Dead 2 megjelenését, hogy ismét belevethessék magukat a többszereplős zombigyilkolás rejtelmeibe. Ezt mutatja be a két új videó is.
Sokan várják már a Left 4 Dead 2 megjelenését, hogy ismét belevethessék magukat a többszereplős zombigyilkolás rejtelmeibe. Ezt mutatja be a két új videó is.


Az Xbox 360-as demóba leshetünk bele, köszönhetően a két új videónak. A játék nagyszerűnek ígérkezik mindazok számára, akik kedvelték az első részt is. Már nem kell sokat várnunk, hogy ismét a túlélésért küzdjünk kicsiny csapatunkkal.

25.
25.
geri q
#23: annyi ujítás van ebbe a játékba mint egy fifa-ba... (ami mellesleg nem túl sok) alap hogy másik mapok másik emberek más zombik más fegyverek és ígértek DLC-t a L4D-hoz mégsem kaptunk tom hogy csak HL2:EP3 miatt megy hogy ídőt nyerjenek és biztos kell a money az új engine-hez
24.
24.
Malackutya
#23: Már miért lennék szánalmas? Játszottam a L4D-vel. De előbb játszottam a KF el,UT mod ként. És nekem már az elejétől kezdve gyanús volt a dolog. Ezért is tetszett jobban a KF,freglopás,hát istenem én ilyenen nem szoktam sírni,legalább megmentik az életem. Nincs csapatmunka? Nézz már fel egy magyar szerverre kisgyerek! Épp hogy csapatmunka van! Ha nincs pénzed adnak,ha elfogy a fegyvered,odadobnak egyet,ha bajban vagy megmentenek. Persze előfordul hogy egy Fleshpound elintéz,mert az erős. De ez ilyen. És igen lehetne DLC! Ugyanis ugyanezt a KF megoldotta a DLC vel,nem is egy,hanem kettővel. És még várható hozzá cucc. Nem fognak leállni a támogatással,csak azért hogy még egy bőrt lehúzzanak a "rókáról" Mellesleg több fantáziát látok a KF lényeiben mint a L4D-ben. De mint az első hozzászólásomban mondtam,ez az én véleményem. És válogasd meg a szavaid.Nem hiszem h én bárkit is sértegettem volna.



L4D vagy KF...ízlések és pofonok. Amikor múltkor megláttam a Trailert tetszett,de most a Gameplay után valahogy taszító.



Próbáld ki egyszer 5 haveroddal a KF et! És állítsátok a The Hive mapra,Suicidal fokozaton. na az kihívás "öcsém"
21.
21.
geri q
az irományod másik felével egyet értek hogy nincs DLC és erre előáltak egy másik játékkal ami lehetne kieg. viszont nem igazán vagyok unreal fan és én csak a steamről ismerem a játékot mondjuk kicsit bonyolultabb a L4D-el a dolguk mert ki dobják xbox360-ra bár az nem kötelező XD
20.
20.
Malackutya
#20: Kiegészítésként,és ha megnézel egy egy zombit/mutánst eléggé hasonlít...pl Siren,vagy Bloat. És igaz egyikben mutánsok,másikban zombik vannak,de az már nagyon feltűnő lett volna ha a L4D is mutánsokkal áll elő,és elő is állt párral,hogy csak a videót említsem.



Legközelebb mielőtt írsz nézz szét. Tudod Google a barátod,Wiki a barátnőd^^
19.
19.
Malackutya
#19: Hát hatalmas tévedésben vagy barátom! Ugyanis a Killing Floor 2005-ben kezdte a pályafutását egy Unreal Tournament 2004 modifikációként! Onnantól kezdve hatalmas sikere volt,még a nyomtatott játékmagazinok is elismerően írtak róla. Aztán jött a mamut cég,és lekoppintotta a L4D-vel...Majd úgy döntöttek,hogy mégse legyen ennyire feltűnő,esetleg ne fogják őket perbe. felkarolták a Tripewiret,és kiadták a játékukat,azaz a Killing Floor-t

Tehát pár évvel hamarabb volt a KF mint a L4D.



Valamint azt sem értem minek ez a 2. rész? Alig van benne ujítás,oké új mapok,új fegyverek. De ezt miért nem lehet megoldani egy pár dolláros DLC-vel? Hogy van pofájuk teljes játék ként eladni? Már nem azért. A KF ezt egyszerűen megoldotta egy DLC-vel 3 új map,9 uj fegyver,1 uj kaszt és minden kasztnak plusz 1 szint. TELJESEN INGYEN. Csak a karakterekért kell leszurkolni kemény 4 és fél eurót.

Tehát végképp nem értem a Valvet. Persze a KF kevesebb emberhez jut el,mert nincs akkora kampány,mint a L4D-nek,de hát erről valve bácsi gondoskodott.



Bocs a regényért,csak gondoltam,leírom az igazságot.
18.
18.
geri q
#17: Ha nem tüt volna fel L4D előbb volt mint Killing floor és az már nem is zombi hent mert félig robot egy negyedrést embert 2 negyed részt stalkeres mutáns ráadásul a aknavetővel mégcsak nem és élvezete lőni a zombikra az én véleményem szerint!
17.
17.
McDuff
jó undorító a Boxos a portja...semmi árnyék,dinamikus fény...ugy látom kénytelen leszek megint pc-re beszerezni,nem is bánom,pc-n jobb,még akkor is ha nincs 1 erőművem...
16.
16.
Malackutya
Hát grat,sikerült a kézi fegyvereket is el lopni a Killing Floor-bol. Eddig sem tetszett igazán a L4D de most hogy láttam gameplayt a 2-böl,a fegyverek...hát eléggé dundi a keze a csávonak,a fegyver elég kicsi,fura a mozgása,alig ránt vissza,a gitárral való ütés meg eléggé gagyi,én szeretem a valvet,mert a HL2 az hatalmas játék,csakúgy mint a CS...de sztem ez a L4D nem a legjobb,inkább marad a KF. Senkit nem akarok megsérteni,ez csak az én véleményem.
13.
13.
Giga0509
Nem tudom mi bajotok azzal hogy világos.Resident Evil is világosban játszódott még is nagyot ütött :D
12.
12.
geri q
amugy lesz olyan kampány ahol sötét lesz még hozzá valami mocsaras erdőben és kis fa házikókban kell majd mendegélni
11.
11.
bzsp
hétfőn veszem meg az első részt:D később jöhet a 2.( ha lemegy az ára...)
10.
10.
Oliver S96
amint fent lesz liveon leszedem :O szerintem naon faszára sikerült
9.
9.
Kyuubi
Ez nem olyan hangulatos így világosban mint az első, ráadásul a grafikai hiányosságok is jobban kijönnek...
7.
7.
megalonagyix
Azért az első rész jobb volt. Sokkal hangulatosabb volt, a sötét helyek miatt. De ez is jó! :D
6.
6.
ProEvoFan2
zombi irtás nappal....

azé elő van már rendelve:D
4.
4.
Shotgun Blues
5: Akár az első rész is lehetne:)
3.
3.
Giga0509
Lemaradt egy 2-es a címből.Egyébként már alig várom :)
2.
2.
Mortician
#3: Ezért sok értelme volt regisztrálni... ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...