Jövőre ismét megújul a Nintendo DS

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 30.
  • Bejelentés
Noha a Nintendo sokáig azon volt, hogy a DS minél kisebb legyen, a jövőre megjelenő Nintendo DSi XL mégis nagyobb és nehezebb lesz a jelenlegi modellnél.
Noha a Nintendo sokáig azon volt, hogy a DS minél kisebb legyen, a jövőre megjelenő Nintendo DSi XL mégis nagyobb és nehezebb lesz a jelenlegi modellnél.A pletykákat a minap erősítette meg a Nintendo: Japánban már novemberben, Európában pedig a jövő év elején fog boltokba kerülni a Nintendo DSi XL. A zsebkonzol új változata ugyan picivel drágább, nehezebb és nagyobb lesz, mint a mostani kiszerelésé, azonban méretnövekedését nagyobb, 4.2 hüvelykes kijelzőjének köszönheti, illetve az akkumlátor strapabírását is sikerült feltornászni, egy huzamban akár 13-17 órát is játszhatunk majd a géppel. A DSi XL három színben, fehérben, sötétbarnában és vörösben lesz kapható.
9.
9.
xxredraven1992
@Krekk: ha kisebb a kijelző szebbnek / jobbnak tűnik a grafika (persze csak akkor ha maga a kijelző képes ugyanakkora felbontásra mind elődje) ez videoknál nem lehet tul jó de sztem játékoknál előnyös!
8.
8.
Mathia$
Az új DS neve LL lesz nem XL.
7.
7.
bzsp
minden éveben megújul:D de jól éz ki.
6.
6.
kae-chan
woah~! milyen jó nagy képernyője van *v*! és a stylus is vastagabb *v* meglehet majd fogni, és nem fog kiesni a kezünkből *w*!
5.
5.
Krekk
Ők legalább jó irányba mennek, nem úgy mint a Sony a kisebb kijelzőjű psp go-val....
4.
4.
lesi20
Eddig az volt a menő hogy minél kisseb annál jobb és (drágább) Most pont forditva.. oLO
3.
3.
Mathia$
Van egy érzésem hogy amcsiknak majd nagyon bejön...Én undorodom tőle xd
2.
2.
Game Fan
Komolyan mondom hogy majd ha lesz elég pénzem veszek egyet :D
1.
1.
Aramisz93
Nem lesz fekete? Ne már :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...