Wii Fit Plus bemutató a Hungexpón

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma nyitotta meg kapuit a Wellness & SPA kiállítás a Hungexpón, melynek keretin belül délelőtt megtartották a Wii Fit Plus első hazai bemutatóját.
Ma nyitotta meg kapuit a Wellness & SPA kiállítás a Hungexpón, melynek keretin belül délelőtt megtartották a Wii Fit Plus első hazai bemutatóját.

Ugrás a galériához

A Wii Fit Plus, a tavaly áprilisban debütált Wii Fit bővített változata október 30-án került boltokba: a megújult kiegészítő és szoftver új játékokkal és gyakorlatokkal várja a játékosokat, akik otthon szeretnének némi testedzést végezni néhány játékos feladat társaságában. A tájékoztatón egy edző segítségével bemutatták magát a játékot, majd a Panasonic prezentálta új plazma TV-sorozatát.

Az alacsonyabb fogyasztás és a jobb képminőség mellett Neo PDP széria egyik különlegessége, hogy ütésálló panellel szerelték fel őket, így ha véletlenül kicsúszna a kezünkből a Wii kontrollere, a képernyő bizonyos mértékig kibírja majd az ütődést. A bemutatót a Neckermann zárta: az utazási iroda bejelentései között játékos szemszögből érdekes, hogy a cég már olyan üdüléseket is szervez, ahol a szálloda klubhelyiségében Nintendo Wii konzolok várják rossz időt kifogó pihenni vágyókat. Az eredmény állítólag bámulatos: az üdülők többsége Wii-függőként távozik, ami nem rossz reklám a Nintendónak. A hétvégi kiállításon végig kint lesz a cég: a már említett TV-n bármikor kipróbálható a Wii Fit Plus.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...