A közösség miatt nem jön PS3-ra a Left 4 Dead

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A Left 4 Dead projektekért felelős Chet Faliszek nem kertelt, elmondása szerint csakis a közösségnek köszönhető, hogy nem jön PS3-ra a Valve zombis játéka.
A Left 4 Dead projektekért felelős Chet Faliszek nem kertelt, elmondása szerint csakis a közösségnek köszönhető, hogy nem jön PS3-ra a Valve zombis játéka.



Faliszek úgy gondolja, a többjátékos módra kihegyezett Left 4 Dead esetében nem elegendő azt gondolni, hogy a játékosok szimplán játszani akarnak egyet a haverokkal. Rövid távon talán ez megfelelő, hosszú távra tervezve viszont mélyebbre kell túrni ahhoz, hogy a játék sikeres legyen. "Közösség szempontjából az Xbox 360 messze felülmúlja a PlayStation 3-ét", így aki esetleg azért nem veszi meg az X360-as Left 4 Dead 2-t, mert a PS3-asra vár, hiába teszi, ugyanis a játék kizárólag a szerinte egyenrangú PC-re és Xbox 360-ra fog megjelenni.
63.
63.
Tyebeca
A lényeg az hogy hiába a Microsoft-nak nagyobb a közössége ha abból az csak a fele otthon "süti" a dvd-ket akkor mi van? Azok nem fognak fizetni a játék fejlesztéséért. De biztos abból lesz nekik majd haszon. :-D

62.
62.
mini111
#72: és több mint 26 millió játékos nekik nem elég?
61.
61.
Dcrysis02
71: A hülye közösség is közösség, őket nem érdekli hogy Pistike mit kiabál a mikrofonjába mikor kikapott, őket az érdekli hogy több legyen a játékos.

Lehet hogy PS3-ból pillanatnyilag több fogy, de szerintem összességében még mindig az Xbox vezet játékosszámmal.
60.
60.
mini111
"Közösség szempontjából az Xbox 360 messze felülmúlja a PlayStation 3-ét" igen nagyob felülmulja mikor kb 70% 6-12 éves gyerekek az xbox-nak...aki ezt kitalálta na az télleg egy ki*aszott nagy idióta volt
59.
59.
rolodinye
Szegény fickó,Microsoftos b.zi
58.
58.
Moldren
a játékot attól még nem kell lefikázni hogy nem jelenik meg ps3-ra :/

57.
57.
Tyebeca
Na ettől a hírtől menten elásom magam. Úristen. Azért valaki megírhatná ennek a Chet Faliszek gyereknek hogy a PS3 közösségnek nem is hiányzik a játéka. Ha már multi akkor megvárjuk mi a M.A.G.-ot. Az legalább nem lesz valótlan,színtelen és dög unalmas. A Left 4 Dead első részét próbáltam. Nálam az 5 perces gammák közé tartozik. A 2. rész sem lesz különb.
56.
56.
Dagobert_bácsi
55.
55.
Gyurez
Arra azért kíváncsi vagyok, h ezt honnan szűrték le...
54.
54.
batyo85
#63: Hát pedig ezek alapján meg a valve eddigi kijelentéseiből szerintem nem sok esély van rá.
53.
53.
kratos83
Nekem megvan ps3ra az orange box és nekem nagyon tetszett. Remélem nem sz*patnak be hogy nem adják ki az episode 3-at ps3ra
52.
52.
M0ZiLLA
Azért a live-t jóval több ember használja így is , hogy fizetős.

Pl a cod waw ot néztem és az xboxon sokkal több játékos volt
51.
51.
batyo85
Én nem egyedül nyomtam a left for dead-et.Haverokkal kooperatívba játszottunk vele de valahogy gyorsan meguntuk.Nekünk nem jött be.Ellentétben a borderlandsal amivel egyhuzamba nyomtuk kooperativba 6-7 órát és még utánna sem volt unalmas. Biztos sokaknak bejött ez a zombi hent de nekem nem tetszett.

Az új részről meg szerintem annyit hogy ez csak lehúzás. A videók alapján a játékmenet semit nem változott beleraktak néhány új fegyvert meg ellenfeleket és kicsit javítottak a grafon. Ez az én véleményem a left 4 dead2-ről.
50.
50.
Mortician
#59: Egyedül valóban unalmas tud lenni, próbáld ki multiban, egyből máshogy fogsz érezni. :)



#58: Már korábban bevallották. Azt a részét én se értem most miért kellett ez a kijelentés...



#56: Eddig is jó játékokat adtak ki, szóval nem értem ezzel mire célzol. Viszont korábban már le lett írva a kommentek közé, hogy a Valve-nak nincs PS3-ra fejlesztő csapata, az Orange Box, ami kijött PS3-ra az meg valami EA-s átirat volt.
49.
49.
batyo85
Szerintem nem a ps3 közösség hanem inkább a ms pénze van a dologba.Boxon játszottam az első résszel szerintem nem volt olyan ütős gém ahogy sokan mondták.Nekem kicsit unalmas volt és egyhangú.De ez csak az én véleményem.

48.
48.
Asher
Szopogassuk csak az MS *****-t. Ennyire nem lehet idióta a Valve. Inkább vallanák be, hogy bambák PS3-mat programozni, meg ugye a dagadák az MS-től kapja a fizetését.
47.
47.
norbee007
#51: Érdekes, hogy eddig a multiplatform játékok közül szinte kivétel nélkül mind szebb volt és jobban teljesített X360-on, mint PS3-on hiába a kb 2x erősebb a hardware. Miért? Mert ugye PC-n fejlesztenek, és tőle az X360 SDK-ja nem igazán különbözik, ergó sokkal könyebb rá fejleszteni. Nincs határ vagy ilyesmi, egyszerűen így tudják portolni. Természetesen manapság már ez a különbség enyhült, de ha megnéztek néhány comparison videót, akkor ti is látni fogjátok. ;)
46.
46.
laca009
55 lehet hogy költségesebb de legaláb egy jó játékot adnának ki ...
45.
45.
dzsiádzsó
Végre valaki reélisan látja a helyzetet, és akkor a nehezebb, és költségesebb fejlesztésekről nem is beszéltünk
44.
44.
thelegendary
LOL Valve....

Sebaj, láttunk szebb és jobb alkotásokat is PS3on!

Hol lesz ez ,,közösségileg" a MAG hoz.......?! ;)
43.
43.
41.
41.
nasario
#46: Nem az a gond : ha multiplatform egy játék akkor hogy nézne már ki hogy szarabbúl teljesít a box a ps3 melett.Igy a fejlesztéseknél egy bizonyos határ van szabva a ps3-nak hogy meddig mehetnek el,mivel ezeket a multis cimeket egymásrol portolják.A belső fejlesztéseknél ugye nincsen probléma,nem merül fel hogy át kell ültetni a másik gépre ezért azok sokkal jobban sikerűlnek.Persze ez csak az én véleményem :D
41.
41.
bencsizy
#50:

Egyenes beszéd, az kellene...
40.
40.
Lachgas
#46: Ha saját sony cégek akkor csak arra vannak specializálódva, nem ? Meg arra törekednek h megmutassák h mit tud a gép és a legjobbat hozzák ki belölle.
39.
39.
nasario
Azt meg felejtsük már el hogy ilyen meg olyan nehéz fejleszteni ps3-ra,mikór olyan játékok látnak napvilágot mint pl: K zone 2,Uncharted 1,2és ami még jön Gt5,GOW3.stb Érdekes nekik nem nehéz??Csak akarni kellene és nem rinyálni.1év mulva meg azon fognak siránkozni hogy kevés a hely a dual dvd-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...