Decemberben érkezik a Dantes Inferno demója

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 11.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA ma bejelentette, hogy a következő hónapban megérkezik a God of War sorozathoz hasonló Dantes Inferno kipróbálható változata.
Az EA ma bejelentette, hogy a következő hónapban megérkezik a God of War sorozathoz hasonló Dantes Inferno kipróbálható változata.


A játék csak jövő februárban érkezik, ám a következő hónapban már megleshetjük az első pályát. Az EA ma bejelentette, hogy valamikor decemberben kiadják a demó változatot, hogy a játékosok meggyőződjenek a játék minőségéről és remek hangulatáról. A bejelentés mellé megérkezett az újabb fejlesztő videó is, amelyben a pokol hatodik részét ismerhetjük meg.
14.
14.
Goldps3
#5: ''hadonászikugrálölögeti'' ezt fel jegyzem :D amugy meg game ettől függetlenül karaj lesz , csak tudod aki az irodalmat is ismeri annak vicces :D természetesen érdekel engem is a pokol körei :D vergilius fog kisérni minket itt is ?xD
13.
13.
Takuma Sato
Hát et nagyon várom már. Isten király gém lesz.

De frankon nem fogja felülmulni a God of War -t de akkor is szeretettel várom a játékot. biztos, hogy rongyosra fogom gémelni a lemezt. XD:)
12.
12.
Mortician
#12: Nem kizárt, hogy van más is. Nem kell mindent bemutatniuk pár videóban, elveszne az újdonság. :)
11.
11.
Yagami Light
Hát nekem nagyon tetszik. Remek mozdulatok, kivégzések, brutalitás, a pokolhoz illő zene és hangulat, egész jó lesz szerintem, bár a God of War 3-tól messze van, de szerintem felér egy God of War 1-el, ha nem is a 2-vel. Azért a Kasza helyett inkább egy jó kis kard illett volna hozzá, de a kard már úgyis unalmas. Azért meg kell hagyni, egy gerincoszlophoz erősített kasza elég eredeti ötlet :D Ha más fegyvereket is lehetne szerezni a játékban (köztük akár egy kardot) annak örülnék. Csak ez a kasza meg a kereszt önmagában kevés. Unalmassá is válhat egy idő után.
10.
10.
Nordes
9.
9.
Mortician
#9: Mindkét játék kötelező darab... :)
8.
8.
bzsp
csodás:D sztem remek GOW pótlék lesz a boxosoknak.
7.
7.
Haze77
6.
6.
tyler001
áá ez naggyonbejöön :) szép,jó tökéletes :P bár GOW 3 kéne :D de ezisjóleszmár :D:D



nemsokára AC2 :P:P meg mostmár Dragonball Raging Blast-ot tolom :) ááhh vége az uborkaszezonnak :D eazz xD (MW2:P)
5.
5.
Raszti
szerintem az lett volna a vicces ha "a csöves őssz haju kripliből" csinálták volna a szereplőt aki fegyverrel hadonászikugrálölögeti a ellenfeleket.....

4.
4.
Goldps3
engem valahogy ki ábrándít hogy dante ilyen izom harcos a játékba xD kicsit eltulozták a fizimiskáját a valósághoz képest :DD

a csöves őssz haju kripliből egy izom atom fegyos csávó lett ... vicces :D
3.
3.
Giga0509
Bár God of War 3-at úgy sem fogja überelni,de biztos jó lesz ez is.
1.
1.
Cinemabizarre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...