Multiplayer a Dead Space folytatásában

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 16.
  • Pletyka
Link másolása
Egy érdekes álláshirdetés jelent meg a fejlesztők oldalán, miszerint online fejlesztői szerepkörre keresnek munkatársakat, a Dead Space folytatásához.
Egy érdekes álláshirdetés jelent meg a fejlesztők oldalán, miszerint online fejlesztői szerepkörre keresnek munkatársakat, a Dead Space folytatásához.


Remekül sikerült az EA gondozásában megjelent Dead Space, amelynek már készül a második része, amely még több izgalmat ígér. Úgy tűnik, hogy a szavatossága is jobb lesz majd, hiszen egy álláshirdetésből kiderült, hogy a többjátékos mód fejlesztésére keresnek munkatársakat. Reméljük, hogy valóban jól sikerül majd a Dead Space 2 és a többjátékos módja egyaránt.
10.
10.
Terapesta
Ez az :D Tolhatjuk majd a haverokkal a multit :) Jó lesz :) :D
9.
9.
Takuma Sato
Hát ez elég jól hangzik. Igaz hogy nagy tapasztalatom nincs a multik terén, de már szeretném magam jobban és jobban bele ásni magam.
8.
8.
markus3
Orulunk mindanyian :D ..csak nehogy a single player roavasara menjen a multi......
7.
7.
bencsizy
Jó kis Co-op fasza lenne!
6.
6.
SGT_PETER
Engem sem a multi érdelek benne... legyen egy izgalmas jó single
5.
5.
szellemfiu12
engem nem tud érdekelni a multi legyen jó a játék és kész
3.
3.
Ca$h
#1: Kegyetlen durva lenne egy horda vagy firefight-szerű multi valóban, persze csak akkor ha képesek lennének valahogy fenntartani azt a mérhetetlenül nagy feszültséget, ami végigkísérte az első részt! ;)
1.
1.
tjames
Istenem add hogy "csak" horda módról legyen szó!

Az nagyot üthet!

De hogy "kill 'em all" legyen.... na neeee ...

könyörgöm ne....
1.
1.
biolencse
Teljességgel kizártnak tartom, hogy egy ilyen játékfejlesztő stúdiónál ne lenne olyan ember, aki ért a többjátékos mód fejlesztéséhez. Ez kérem egy reklámfogás. Nem mellesleg pedig már többször is hallottunk erről szóló pletykákat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...