Jövőre mutatkozhat be a Vitality Sensor

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai elnöke szerint az idei leleplezés után a következő E3-on mutatkozhat be először a Vitality Sensor a nagyközönség előtt.
Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai elnöke szerint az idei leleplezés után a következő E3-on mutatkozhat be először a Vitality Sensor a nagyközönség előtt.



Az idei E3-on csupán néhány mondat erejéig esett szó a Nintendo Wii legújabb kiegészítőjéről, a játékos pulzusának mérésére alkalmas Vitality Sensorról, s bár Satoru Iwata korábbi nyilatkozatai alapján a megjelenésre nem kellett volna sokat várni, most úgy tűnik, mégsem láthatjuk élőben egyhamar a japán cég újdonságát. Reggie Fils-Aime ígéretei szerint csak a következő E3-on, vagyis 2010. június 15-17. között mutatkozhat be először a nagyközönség előtt az új érzékelő. Fils-Aime nem egy nyitójátékot is ígért - vajon az új Zelda kihasználja majd a Vitality Sensor képességeit?
7.
7.
Bako
Nagyon érdekesnek tűnik, csak tudnánk mi a halálra használjuk majd. Lehet valóban a mi reakcióinkra fog reagálni a játék. Vagy csak az idősebb korosztályt célozza meg a nintendó? :)
6.
6.
Mathia$
ezz mi?! Elektromos sokkoló? xD



Tudom mi ez nem kell kioktatni :)
5.
5.
Batri
#4: de ha ez az ujjadon van, akkor nem tudod fogni a nunchuck-ot és az nélkül kissé bonyolult lenne... esetleg olyannál mint a Time Crisis megolható
4.
4.
fojesz
Biztos kitalálnak valamit, a Wii Fitet is el tudták adni. Mondjuk poén lenne, ha például egy horrorjátékban annyira lihegne a karakter és dobogna a szíve, amennyire én félek...
3.
3.
MictiaN
biztos ha felmegy 200-ra akkor kikapcsol a gép, vagy én nemtom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...