Bemutatkozik a Resident Evil 5: Gold Edition

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom újabb extra tartalmat jelentett be a Resident Evil ötödik részéhez, amely önállóan és a Gold Edition csomag részeként is elérhető lesz.
A Capcom újabb extra tartalmat jelentett be a Resident Evil ötödik részéhez, amely önállóan és a Gold Edition csomag részeként is elérhető lesz.



Tisztázzuk: a korábban bejelentett Alternative Edition DLC formájában jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, február 17-én illetve 18-án. A kiegészítő tartalmazni fogja a Lost in Nightmares című küldetést, melyben Chris Redfield és Jill Valentine bőrébe bújhatunk néhány óra erejéig, illetve ez a frissítés teszi lehetővé a PlayStation 3 új, mozgásérzékelős kontrollerének használatát is. A DLC-vel párhuzamosan egy kosztümpakk is megjelenik, amelyet majd egy újabb epizód és néhány újabb skin követ majd március 3-án. Mindez egy csomagban is megvásárolható lesz az újonnan bejelentett Resident Evil 5: Gold Edition részeként: a bővített kiadás március 12-én kerül boltokba, PS3-on egyetlen Blu-Ray lemezen, míg az X360-as vásárlók egy kupont találnak majd az eredeti játék DVD-je mellett, amelyet letöltésre válthatnak be.
5.
5.
Slik
nekem már inkább az új resi kellene :)
4.
4.
Mathia$
boxon azért nem lemezem jelenik meg, mert tanultak az Episodes from Liberty City-ből :D azt is vagy 300-400ezren szedték le.



Ha ennyivel hamarabb jön ki a Sphere/Magic Stick mint a NATAL akkor a PS igen nagy előnnyel indít majd 2010ben.
3.
3.
Batri
Sheva-nak nagyon kawaii lesz az új kosztüm :3
2.
2.
Oliver S96
fasza, már csak egykét MS pont kéne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...