Jövő héten jön a Bayonetta demója

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a japánok már magát a végleges verziót is kipróbálhatták, a hazai megjelenésre a jövő év elejéig várni kell - szerencsére a demó már december elejétől letölthető.
Bár a japánok már magát a végleges verziót is kipróbálhatták, a hazai megjelenésre a jövő év elejéig várni kell - szerencsére a demó már december elején letölthető lesz.



Azért némi hasznunk is származik abból, hogy itt csak több hónapos késéssel jelenik meg a játék: egyrészt a japánok már jó előre lelőtték, hogy a Bayonetta bizony nagyon jól sikerült (a Famitsu magazin maximális pontszámot adott a játékra), másrészt rávilágítottak több olyan hibára (mint a hosszú töltési idők PlayStation 3-on) is, amelyet a Sega a nyugati boltokba kerülésig megpróbál kijavítani. Az angolnyelvű kipróbálható változat december 3-án jelenik meg PS3-ra és X360-ra egyaránt, míg a végleges verzió január 5-étől lesz elérhető. Fent egy újabb, másfél perces trailert láthattok a játékról.
5.
5.
Mathia$
nekem nem nagyon bejövős :S
4.
4.
bzsp
jó a vidi, a demot is letöltöm, sztem nem fogok benne csalódni:D
3.
3.
Takuma Sato
Iszonyat kibaszott jó lett ez a kis vidi. Nagyon remélem, hogy tényleg a Devil May Cry-re hajazó gém, mert azt imádtam, de nagyon. 5x kitoltam minden fokozaton, és a legutolsónál meg mindent megcsináltam, és belepakoltam közel 120h-t.

Imádom azt a gémet, és egyáltalán nem izgat, ha nagyon sok ötletet ugyszolván ellopják, csak is egy a lényeg, hogy nagyon jól csinálják meg.

Ahh de imádom az ilyen gémeket, már alig várom, hogy a kezeim közé kaparintsam a dvd-t. Biztos rongyosra fogom gémelni.
2.
2.
Érdeklődéssel várom a PS3-mas verziót, mert az van! Biztos jó lesz!
1.
1.
Ca$h
Tolom is róla a tesztet rögtön! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...