Leleplezték a legújabb Prince of Persiát

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft meglepetésszerűen jelentette be a legújabb, májusban megjelenő Prince of Persiát a korábban már pletykált, The Forgotten Sands alcímmel.
A Ubisoft meglepetésszerűen jelentette be a legújabb, májusban megjelenő Prince of Persiát a korábban már pletykált, The Forgotten Sands alcímmel.

Noha a bejelentés meglehetősen szűkszavú volt, a lényeg nem hiányzott: a Prince of Persia: The Forgottan Sands májusban jelenik meg egyelőre meg nem nevezett asztali és kézikonzolokra. A játék a filmmel párhuzamosan kerül boltokba, a története is az idő homokjához kapcsolódik majd, ahogy a játékmenet is a régi trilógiából kölcsönzi majd kulcselemeit annak ellenére, hogy újdonságokra is számíthatunk majd!

Alighanem ez lehet a korábban bejelentett Prince of Persia: Movie Game projekt, amely végül a már jó ideje levédetett The Forgotten Sands alcímet kapta. Noha eddig a kettőt két külön játékként képzeltük el, mostanra bebizonyosodott, hogy egyetlen címről van szó.
32.
32.
TzuQ
WAHAHAH!!! Jön PCre mégis!!!



A Ubi már most bejelentette, hogy a PC verzió valószínűleg nem a kalózbiztos konzolverziókkal egy időben jelenik meg, hanem valamivel később.
31.
31.
drat576
idáig mindegyik PoP-ot kivittem (kivéve a 2D-set :) és nekem még az utolsó rész is tetszett úgyhogy bízok egy késtetett PC-s megjelenésben vagy hasonló
29.
29.
Slik
Remélem nem lesz annyira könnyű mint a legutolsó és azt is rajzolt lesz mert szép meg minden de azért ilyen AC2-es grafikával lenne az igazi
29.
29.
Slik
azt is hogy NEM!! kifelejtettem :D
28.
28.
JcGross
Tudtam, hogy az új trilógiába úgyse jön vissza a homok... Én már kicsit unom is.
27.
27.
Giga0509
26.
26.
Killerbee
#24: Akkor nezd meg a 1.-t meg a 2.-kat a 3 a leggyengebb velemenyem szerint a triobol.
25.
25.
Auchen
ppgabesz: A konzolosok is ugyanennyire fel tudnak háborodni, más forumokon rengeteg dührohamot kapott konzol tulajdonost láttam már, utoljára a Metro 2033 kapcsán ami ugye PC exklúzív.

Ne általánosíts én még speciel még mindig abba a PC játékos rétegbe tartozom aki megveszi a játékokat és nem vagyok vele egyedül, talán ezért vettek többet a PC-s Dragon Age-ből mint az Xbox360-as és PS3-masból együtt véve, pedig letölthették volna, nincs benne multi.
24.
24.
tobal
#23: Ne haragudj meg, de a POP sorozat összes része "mesés" volt, ahogy te fogalmazol, voltak bennük mesebeli elemek... Bár te bizonyára az előző rész cel-shaded grafikájára gondolsz, csak nem tudod magad rendesen kifejezni. Nekem az előző részben kifejezetten tetszettek a zoroasztrizmusból átvett mitológiai elemek. És a játék design-ja is nagyon átgondolt volt, és profi módon lett megvalósítva. Ahogy a pop összes többi részénél is (kivéve a POP 3D-t, ha még valaki emlékszik rá).
23.
23.
Giga0509
#23: Ezzel teljesen egyetértek,a 4 az úgy lett sz.r ahogy van.Én csak a 3-at vittem végig de azt nagyon szerettem.
22.
22.
Takuma Sato
Hát ez tökre frankó hir. Imádom a POP-t, csak titkon merem remélni, hogy nem lessz olyan ratyi mesés az egész, mint az elözö része. Szerintem egy überkaki lett az a rész teljes mértékben bemocskolták a herceg hirnevét. Szánalmas.

De amugy ha ez nem lessz olyan fos mesés akkor tuti vétel ha meg igen hát akkor meg elöveszem a normális részeket és nosztlagiázom.
21.
21.
ppgabesz
énnem tom miért van minden pc-s kiakadva!!

ha egy jűték csak pcre jelenik meg ,akkor mindenki mosolyog , hallgat ,és kezetráz. én spec X360as vagyok ésha vmi nem jelenik meg boxra, akkor felnyögök, és élem tovább az életem. ha valami pcre nem jelenik meg ,akkor felhördül mindenki, hogy " HŐŐŐ MI AZ HOGY NE MTUDOM MAJD LETÖLTENI.................................. Én spec megveszem. sztem ezért sem jelenik meg pcre, mert így talán több fog elkelni belőle..
20.
20.
Szmolipapa
Ha nem jön ki PC-re akkor sztem nagyot fog esni az eladás az előző részekhez képest!! De még mindig azt mondom, hogy POPWW a király!!
19.
19.
TzuQ
állitolag PC re nemjön ki =( szánalmas..
18.
18.
demon68
Prince of Persia: The Movie: The Game. ennél kevesebb ötletből nem lehet játékot csinálni
16.
16.
drat576
és mi PC-sek nem kapunk a Hercegből? :()
14.
14.
K.G.
Warrior Within 2-őt a népnek! :)
13.
13.
Mathia$
#12: januárig bírd ki.



Am én tudok valakit aki ennek örülni fog, engem nagyon nem izgat valahogy minden része kimaradt :(
12.
12.
skati
Istenem de várom már, most hogy ezt tudom aludni se fogok tudni
11.
11.
brolin10
Ha olyan lesz mint az 1,2,3 akkor nagyon várom és remélem ez az ac motorjával és grafjával megy majd és nem cell shaded lesz.
10.
10.
iNKARNATE
várjuk, csakúgy mint a filmet! régi trilógia> új
8.
8.
Killerbee
En azon lepodtem meg hogy nem ev vegen adjak ki mint mindegyik masikat :D
7.
7.
Terapesta
Na neeeeee! Én az új trilógiát akarom tovább nyomni nem pedig a régit :@
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...