Vadi új Just Cause 2 trailer érkezett

Link másolása
Újabb videó került fel az internetre a Just Cause 2-ről. A készítők ezúttal a járműveken való ugrálást mutatják be, ami az első részben is felejthetetlen élményt nyújtott.
Újabb videó került fel az internetre a Just Cause 2-ről. A készítők ezúttal a járműveken való ugrálást mutatják be, ami az első részben is felejthetetlen élményt nyújtott.



A CIA legjobban kiképzett titkos ügynöke, az olasz bőrcipők megszállottja, Rico Rodriguez két éve megmutatta San Esperito korrupt kormányának, hogy nem tanácsos packázni az Egyesült Államokkal. Leszámolt a dél-amerikai szigetcsoport összes bandafőnökével és nagykutyájával, most pedig itt van, hogy ismét jól seggbe rúgjon néhány barna bőrű rosszfiút!

Érdekel milyen lesz pontosan a Just Cause 2?
Olvasd el Daks előzetesét itt, a GK-n!
3.
3.
JcGross
Annyit kell belátni, hogy ez a játék azért van, hogy a valósághűséget kidobjuk az ablakon. Ha ezen túl vagyunk, akkor jó kis szórakozás lesz.
2.
2.
Scoo
Nekem egyedül az nem tetszett amikor a tetőről kilövi az ajtón kihajóló rosszfiút, aki kieseik a kocsiból de ahelyett, hogy a gravitáció hatna rá nem leesik a földre és gurul, ahnem elsőnek feldobódik a levegőbe. Ja, most látom, hogy nem lelövi hanem kirántja. Szóval az eleje sztornó. Viszont egy pár helyen akkor is mintha picit gyenge lenne a gravitáció. Bár tudom, ez nem egy szimulátor csak épp ez a Red...mittomén mi a címe a marson mindent felrobbantok játéknak játékban sem tetszett.
1.
1.
Mathia$
Nagyon látványos játék! Látszik rajta hogy svéd minőség.

Remélem élvezetes is lesz. Az első részt be kéne szereznem, de sehol nem lehet már megvenni (vagy leszedni) :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...