Multiplayer móddal érkezhet az új Tomb Raider

  • Írta: ATi0021
  • 2009. december 8.
  • Hír
Link másolása
Rengeteg pletyka látott már napvilágot a Tomb Raider következő részéről, most pedig egy újabb, multiplayer módot érintő szóbeszédről számolhatunk be.
Rengeteg pletyka látott már napvilágot a Tomb Raider következő részéről, most pedig egy újabb, multiplayer módot érintő szóbeszédről számolhatunk be.

Ahogy azt már az eddigi részekben megszokhattuk, Lara általában egyedül van a különféle kalandjai során. Nos lehet, hogy ezen a helyzeten a következő rész változtatni fog, legalábbis erre utalnak a Crystal Dynamics fejlesztőcsapat által feladott álláshirdetések. A sorozatot 2003 óta készítő stúdió multiplayer pálya tervezőket, Xbox 360 és Playstation 3 munkálatokhoz vezető tervezőket és további komoly tapasztalattal rendelkező munkatársakat keres. Ebből máris elindultak a találgatások, miszerint lesz multiplayer, sőt lehet, hogy barátainkkal co-opban együtt játszhatjuk végig Lara Croft legújabb kalandját. Várjuk a hivatalos bejelentést!
3.
3.
Quent1n
Az Uncharted2 piszok magasra tette a lécet a hasonló kalandjátékok előtt. A Tömb Radírnak nagyot kell villantani, de abba a szerencsés helyzetbe vannak, hogy a név bejáratott, és a jó példa meg előttük van. Ha innen elcseszik akkor magukra vessenek...
2.
2.
Matt8888
Szerintem azért ebben benne van a reklámfogás meg a média is h legyen valamit megszellőztetni és kedvcsináló egyben, mindenesetre várom én is.

1.
1.
air 2
Elég gáz hogy újsághírdetés alapján keresik a melósokat,az új Tomb Raider részhez.Én azthittem van erre alkalmas ember a Crystal Dynamics-nél. Mindenesetre nagyon várjuk,az új ebizódot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...