Sztárparádé a Mass Effect folytatásában

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bioware leleplezte a Mass Effect 2 szinkronszínészeinek listáját - komoly sztárgárdát szedtek össze, erről most ti magatok is meggyőződhettek egy új videón keresztül.
A Bioware leleplezte a Mass Effect 2 szinkronszínészeinek listáját - komoly sztárgárdát szedtek össze, erről most ti magatok is meggyőződhettek egy új videón keresztül.



A legnagyobb hírverést Martin Sheen (The West Wing, Apocalypse Now) kapta, aki a Cerberus egy rejtélyes parancsnokát alakítja majd, míg Shala'Raan vas Tonbay admirálist Shohreh Aghdashloo (House of Saddam) fogja megszólaltatni. A Mass Effect folytatásában szinkronizál Trinity, azaz Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) is - ő Aria T'Loak bőrébe bújt néhány óra erejéig.

Joker szerepét ismét Seth Green (Family Guy, Robot Chicken) vállalta el, s visszatér David Anderson admirális szerepében Keith David (Crash, Call of Duty: Modern Warfare 2) is. A lista további része is impozáns: közreműködött még Tricia Helfer (Battlestar Galactica, Halo 3: ODST), Michael Hogan (Battlestar Galactica), Michael Dorn (Star Trek: The Next Generation, Saints Row 2), Yvonne Strahovski (Chuck), és Adam Baldwin (Chuck, Halo 3: ODST).
17.
17.
HomoLudens
#15: Tudtommal csak PC-n lesz magyar felírat akármennyire nincs benne logiak :S
16.
16.
-T0ng-
Tökéletes:D Nehezen tudnék ennél parádésabb szinkronszerep osztás elképzelni.Külön dicséreret, hogy néhány hangadó színész karaktere hasonlit a szinészre/róla modellezték : Seth Green - Jeff "Joker Moreau, Miranda Lawson - Yvone Strahovski. Bár ha jól tudom ez nem teljesen újdonság mert ha jól tudom Liara arcát is egy szinésznőéről mintázták, csak nem azéról aki a hangodt adta nek.
15.
15.
FoToS74
reménykedjünk,hogy magyar felirattal jön bxon is nem csak pcn

14.
14.
nomcsa
általában ilyen típusu rpg-ben ahol sokszor kell adni beszédre választ azokhoz készül magyar felirat is.
13.
13.
drat576
#12: szerintem kizárt, de felirat az biztos lesz
12.
12.
dante92
Ez a Keith David volt a Saints Row 1-2-ben is, nem? Ő volt a lilák főnöke.

Az tényleg igaz, hogy magyar szöveg is lesz benne?
11.
11.
Killerbee
#9: boxon pop-up volt neha zavaro
10.
10.
Optimus Prime
Hú, ez überel minden eddigi játékot a felvonultatott szinkron színészek számával! És a legtöbbjük mind valamelyik sci-fiból ismert. Lance Henriksen akkor nem lesz benne?



HD-ban: http://www.gametrailers.com/video/the-stars-mass-effect/59910
9.
9.
drat576
#4: miféle grafikus hibák? én nem tapasztaltam ilyet, az a játék igenis (majdnem) tökéletes :)
8.
8.
hunlord
Az a Miranda még hasonlít is Strahovski kisasszonyra. Eddig nagyon bejön. Nem terveztem a 2-vel játszani, de ezek után egyre jobban elkerülhetetlen...:D
7.
7.
bence9
grafika már 5ször szebb pedig csak ue3...szinkronok jók:)
6.
6.
weektour
5.
5.
petimanus
A legjobbak a legjobban :D Ez nagyot fog ütni! :D
4.
4.
megalonagyix
Így van. Legjobb RPG, de sajnos nem hibátlan. Ha a játékot pontoznom kéne biztos 10-et adnék, de a gliccsek meg a grafikus hibák lehuzzák 9-re... de a 2 remélem 11-es lesz!



Már az egy is emocionálisan megkapó volt, Kaidan volt a kedvenc társam, erre elveszettem. Miért nem a másikat küldtem... :D
3.
3.
sunstreaker
ez már már szavakkal ki se fejezhető... ááá naggyon várom már a 2.részt, tutko h az év játéka lesz, és a már így hatalmas rajongó tábor még nagyobbra fog nőni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...