Két percen át mozgott a Halo: Reach

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 13.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a készítők megígérték, a hajnalban megejtett Video Game Awards keretében levetítették az első Halo: Reach előzetest - nagyon kemény anyag lett!
Ahogy azt a készítők megígérték, a hajnalban megejtett Video Game Awards keretében levetítették az első Halo: Reach előzetest - nagyon kemény anyag lett!



A videóban néhány spartan látható, amint éppen bevetésre készülnek, s bármennyire furcsa, hogy ilyen sokan vannak, meglepőnek nem meglepő, hiszen tudjuk: a Halo: Reach az egész sorozat előzményeit dolgozza fel. A játék motorjával készült átvezetőben feltűnik az új rész női főszereplője is, de nem maradhatott el az ijesztő sisakfestéssel operáló tökös legény sem - ha kíváncsi vagy leendő csapatodra, mindenképpen nézd meg a trailert!
9.
9.
wildláma
úgy imádom amikor már egy ember eldönti egy debutvideóról hogy évjátéka, kérem ez csak egy videó. attól hogy a halo3 nagy siker volt ez még leírhatja magát. és sajnálom a ps3-asokat hogy kimaradnak ebből a remek hangulatból, ha egyáltalán remek lesz.
8.
8.
bzsp
kedvenc játékom a halo, és ezt is szeretni fogom:) nagy game lesz!
6.
6.
Giga0509
állati :D az a csávó akinek ki van festve a sisakja az úgy néz ki mint a Modern Warfare 2-ből Ghost :D
5.
5.
Jocilus
Ez a játék szerintem nagyot fog szólni.
4.
4.
Kyuubi
Majd talán ha egyszer újra lesz boxom... Azaz valszeg soha, de engem annyira már nem fog meg a Halo, mint egy-két évvel ezelőtt. Kicsit talán a túl arcade játékmenet, vagy nem is tudom. Bár az kétségtelen hogy a hangulat odabasz...
3.
3.
Mathia$
#2: mégis hogyan? :D



nekem az odst nem tetszett, de a 3 eddig nagyon.

Ez elég jól néz ki.
2.
2.
seci92
Most már tényleg muszáj lesz bepótolnom a 3-at és az ODST-t!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...