Bemutatkozik a Green Day: Rock Band

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 13.
  • Videó
Link másolása
A Harmonix elérkezett látta az időt, és a Green Day csapatának is hamarosan egy különálló játékot készít, amely a Green Day. Rock Band nevet viseli.
A Harmonix elérkezett látta az időt, és a Green Day csapatának is hamarosan egy különálló játékot készít, amely a Green Day. Rock Band nevet viseli.


A tegnapi rendezvényen nem tudta megjelenni a fiúk, de egy videóüzenetben elmondták, hogy hamarosan egy saját Rock Band játék érkezik az ő nevükkel. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen dalok lesznek majd játszhatók, ám abban biztosak lehetünk, hogy a régi kedvencektől a legújabb lemezig sok zene helyet kap majd a játékban.
41.
41.
Kyuubi
#42: Miért kell így hozzá állni? Nem muszáj egyátalán valaha meg venni, vagy kipróbálni. Setét...
40.
40.
Slik
van itt egy hiba: ''A tegnapi rendezvényen nem tudta(k) megjelenni a fiúk,'' :D
39.
39.
drat576
#40: Hát igen én is szeretem a GD-t de a Maiden viszont egy legenda
38.
38.
zoli12i
Na már csak ez hiányzott..........
37.
37.
Famous
Én inkább egy Slipknot Rock Band-nek jobban örültem volna. : D
36.
36.
Quent1n
#36: Nekem PC-n van meg a WT dobbal gityoval és igen jó, számok terén is. :) Szerintem. :) Nálam a sorrend: RB1, GH3, GH:WT, Lego RB, GH:SH a többi meg ahogy esik... :)
34.
34.
Quent1n
#32: Mi alapján mondod ezt és mi alapján mondod meg, hogy kik az igazi lapok. Ha mondjuk a lemezeladás alapján, akkor a GD is közéjük tartozik. Műfajilag inkább punk-rock/pop-punk a banda tehát IM, és Slipknot az más világ, IM főleg. A maga kategóriájában pedig a GD igenis a nagyok közé tartozik, legalábbis szerintem.
34.
34.
Kyuubi
Hát én szerintem eléggé metálosnak számítok a Metallica és Judas Priest fanságommal, de még is meghallgatom a Green Day régebbi számait... A Slpiknotot meg nem szeretem, kivéve 1-2 számát.



Jah, egyébként szerintem az se helyes hogy a Slipknotot meg az Iron Maident egy kategóriába keverjük... Távol áll egymástól a két stílus, az Iron Maiden egy többnyire epikus számokat játszó kalsszikus, dallamos NWOBHM, magas ének hanggal. A Slipknot pedig egy elég zúzós, fiatal Nu Metal banda...
33.
33.
naruto88
#34: azért a gh5 nem olyan rossz, mindenképp hatalmas felüdülés a world tourhoz képest. igaz a guitar heronak főleg a 2. és a 3. része volt a csúcs zenék szempontjából és azóta kicsit lefelé ível. a rock bandben viszont egyenlőre nagyonjók a számok de kitudja mi lesz mikor ezis elér az 5. részéhez.
32.
32.
Zoe01
#32: "igenis Nagyokkal!!!" Ezt az érvelést. :D



Én nem sértődöm meg amúgy, már megszoktam, hogy csak pocskondiázzák őket a metálosok.



31.
31.
ThomasKoller
Végre lehet egy olyan Guitar Hero/Rock Band játék aminek minden száma jó!!!!!!! Én amúgy már az elejétől fogva úgy vettem észre,hogy a Rock Bandben átlagban sokkal jobb számok vannak:D De most láttam a GH5öt,és a Rock Band kettőt...és sztem igaza volt annak a kommentelőnek,aki azt írta,hogy RB egyre jobb GH egyre szarabb tracklisttel rendelkezik...
30.
30.
fojesz
#25: "ne hasolítgassuk már a nagyokhoz légyszi!"



A Green Day már akkor létezett, mikor Jim Root mosogatás mellett gitározni tanult.



Igen, valóban a Green Day divatzenének tűnhet a metálbandák mellett (ami egyébként vicces kijelentés, mert a Slipknot pont a mainstream metálbandák közé tartozik), valószínűleg azért mert a hangzása lágyabb. Viszont háromszor annyit letettek már az asztalra, mint a Slipknot, gyakorlatilag a punk egy újabb hullámát indították útjára.



Mondom ezt úgy, hogy szeretem a Slipknotot és a Green Dayt is. Iron Maidenről nem is beszélve.
29.
29.
The Lone Drow
Azt hozzátenném, hogy egy szavbam sem lett volna a játékhoz, ha nem kezdik az összehasonlítást.
28.
28.
Zoe01
#25: Én 23 évesen azért nem sorolnám magam a tini korosztályba...



Az meg, hogy kinek mely együttes a "Nagy", annyira, de annyira szubjektív...
27.
27.
The Lone Drow
#21: Valóban túlzás volt, de itt azért nem csak én túloztam :). Egyébként Molojjal abban egyetértek, hogy tiniknek való, épp ezért írtam, hogy gyerek zene, bár én a Slipknottal is így vagyok.

ízlések és ficamok.
26.
26.
Quent1n
#25: A GD a maga stílusában ami nem Iron Maiden és nem Slipknot igenis nagy. Amilyen témákról a számaik szólnak az meg pont nem a tiniknek való max a régebbiek.
25.
25.
Quent1n
Kb. minthogy a körte jobb mint az alma... :) Amúgy én már nagyon várom a gammát. Imádom a GD-t bár az utcsó albumuk sztem elég gyengus lett, kb mint vmi B-side album. De lesz ez még jobb. :) A játék pedig tuti jó lesz, a dob pedig különösen brutálnak ígérkezik. :)
24.
24.
Zoe01
Bevallom, részemről butaság volt azt mondani, hogy "jobb mint az Iron Maiden" (mert tényleg más stílus), de egyszerűen ki nem állhatom, ha valaki csak azért fikáz egy másik együttest, mert az neki nem jön be.
22.
22.
Zoe01
#20: Öcsi, ha te a Green Day-t a Tokio Hotelhez hasonlítgatod, már nem tudlak komolyan venni...



Nem neked való zene =|= szar zene. Got that? (De ez minden "utálónak" megy)
22.
22.
huszti
20: azért ne túlkozzunk..a tv-ben menő tömegbandák közül pedig messzemenően jók, bár én sem tenném őket pl a Slipknot elé.



17: miért lenne a Slipknot képmutató?



SzvSz örüljünk h Green Dayt legalább játszanak a tv-ben, és inkább hallgatok Green Dayt EGÉSZ NAP, minthogy 3 Jonas Brothers szám közt meghallgassak 2 Tokio Hotelt...
21.
21.
fojesz
Összehasonlítani a Green Dayt, az Iron Maidennel... hát ti tudjátok...



20: Ezt remélem, te sem gondoltad komolyan.
19.
19.
Noel Ryyka
Na ezt szerintem most fejezzük be, két külön stílus a Green Day meg az Iron Maiden/SlipKnoT meg azért az MTV-nek az is érdeke, hogy rendesen kaszáljon a játékból.
19.
19.
The Lone Drow
#16: Gyerek zene a gríndéj kb mint a tokió hotel ;)
18.
18.
Mortician
#16: Ne legyél nevetséges... :)
17.
17.
Aramisz93
#12: Slipknot? egy képmutató bandának minek csináljanak játékot?:O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...