Elvették az Eidostól az Arkham Asylum folytatását

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Batman: Arkham Asylum volt az Eidos egyik legnépszerűbb játéka idén, talán pont ezért döntött úgy a Warner Bros., hogy idén kihagyja a buliból a brit kiadót.
A Batman: Arkham Asylum volt az Eidos egyik legnépszerűbb játéka idén, talán pont ezért döntött úgy a Warner Bros., hogy idén kihagyja a buliból a brit kiadót.



A két cég közösen felelt az első rész kiadásáért és terjesztéséért, ám miután a Batman jogait a Warner Bros. birtokolja, a döntési jog mindig az ő kezükben volt. Bár hivatalos indok nincs arra, hogy miért szakított a két cég, könnyen lehet, hogy a Warner Bros. úgy döntött, egyedül anyagilag is jobban megéri forgalmazni minden idők egyik legsikeresebb szuperhősös játékának a folytatását. A mostanra Square Enix Europe néven működő Eidos egyébként nem először kerül ilyen helyzetbe: anno a LEGO Indiana Jonest is együtt adták volna ki a LucasArtscal, ám mint a mellékelt ábra is mutatja, arról a projektről is lecsúsztak. (Halkan megjegyezzük, hogy mindez nem érinti a fejlesztőket, a játék továbbra is a Rocksteady csapatánál készül.)
10.
10.
giga321
Lehet hogy kopannak egyet és nem lesz sikeres a 2.ő

Bár ezt kétlem:D.
9.
9.
Slik
Megölik Eidost ... szemetek :D
8.
8.
krisztian93
#7: azzé remélem hogy majd a fejlesztéssét azé nem az csinalja majd xd
7.
7.
Mathia$
#5: majd 2012ben xD



A végén majd az EA fogja kiadni...
6.
6.
drat576
Square Enix? jóóóó *tenyérösszedörzsölgetés* :)
5.
5.
InGen
#3: az szép lesz ha a Square Enix csődbe megy :D az körülbelül csak akkor történhet meg, ha elérkezik a világvége, egyébként nem nagyon tudom elképzelni
4.
4.
bzsp
szemét húzás a warner bros-tól.sikeres a játék és még többet akarnak keresni vele.
3.
3.
McDuff
jó,ezt aj átékot nem érinti,de aztán ha csődbe mennek(am sem állnak túl jól) akkor az a Hitman 5-t már érinteni fogja!:/
2.
2.
thelegendary
Most nyomom a gamet!

Esssssssszméletlen!!! :D
1.
1.
Hororo
Jöjjön csak, jöjjön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...