Jövőre érkezik a Serious Sam harmadik epizódja

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 21.
  • Érdekesség
A Croteam még csak most jelentette meg az első rész felújított változatát, ám már a harmadik epizód is készül, amely a következő esztendőben érkezik.
A Croteam még csak most jelentette meg az első rész felújított változatát, ám már a harmadik epizód is készül, amely a következő esztendőben érkezik.


A Serious Sam HD: The First Encounter a napokban jelent meg PC-re, hamarosan pedig az Xbox Live rendszerére is felkerül, ám ami ennél sokkal fontosabb, az a harmadik rész készülte. A fejlesztők elárulták, hogy a 2010-es évben befejezik a munkálatokat, így sokak kedvenc karaktere harmadszerre is beleveti magát a kalandokba, hogy szétlőjön néhány hátsót.

Érdekel, hogy milyen is az első rész felújított változata?
Irány a Serious Sam HD: The First Encounter teszt!
5.
SeriousCsaba
#1: Xp gyűjtés? hát az nem lesz. Igazából újítást valószínűleg nem fog hozni.

#2: Régi humor... hát arra én is kíváncsi leszek.

#3: A Croteam nagyon is tudja, és szerintem valószínű, hogy a 2. rész végétől folytatódik (bár ki tudja, lehet a Secondtól folytatják.)

#4: Új fegyverek? tuti lesznek, de a jó öreg minigun pl bentmarad. Új pályák? egyértelműen lesznek.Én a Mental (főgonosz) elleni harcra vagyok kíváncsi, vajon hogy fog kinézni :D
3.
Dentis 360
Én most arra leszek kiváncsi,hogy honnan is folytatódik,mert ezt sztem már a Croteam se tudja xD
2.
tommy93
Én igazi régi humorára leszek kiváncsi, de újítás tényleg nem ártana. Erre is várunk már évek óta!
1.
shooter1234
Remélem, hogy lessz benne valami újítás is. Valami fegyverfejlesztgetés, meg xpgyűjtés. Mert így simán lövöldözni már unalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...